Windows 11 ekran kapatma süresi aslında sanıldığından daha mı düşük?

Makaleler
12
Ekran kapatma süresini 3 dakikaya ayarladım. Bir kahve almaya gidiyorum diyelim. Daha 3 dakika olmadan ekran kapatma modu aktif oluyor. Microsoft, acaba 3 dakika diye 3 dakikadan daha düşük bir sürede mi ekranı kapatıyor? Çünkü 3 dakika bu kadar hızlı geçemez, 1 - 2 dakikada ekran kapanmış oluyor.

Kronometreyle kapanma süresini ölçtün mü, yoksa kafandan 3 dakika geçmediğine sen mi karar veriyorsun?

Merhabalar, aynı problemle bende karşılaşmıştım. Benim durumum şöyle idi; XP den kalma bir alışkanlıktır, ben cihazımda ekran koruyucu ayarını hep aktif ederim ki sonrasında kilit ekranı (Şifre ekranı) otomatik beni karşılasın istiyorum, yetkisiz kullanım açısından. Tabi sonra bu ayarı yaptığımı unutuyorum ancak ekran koruyucu ayarında başlangıç 1 dakika içinde ve koruyucu seçilmemişse ekran her boşta kalınan 1 dakika içinde kapanıyor. Tabi ben güç ayarları ile ekran ve uyku ayarlarım neden çalışmıyor uğraşırken, ekran koruyucuyu hatırladım ve "boom", ekran kapatma süresi 1 dakika. Dolayısı ile durumunuz benimkine benziyor gibi Ayarlar/Kişiselleştirme/Kilit Ekranı altında ekran koruyucu ayarınızı bulabilirsiniz. Umarım benim gibi unutkanlara faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…