SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 24 Eylül 2024 #1 "Windows + SHIFT + S" ile ekran görüntüsü alınıyor. Peki ekran kaydının kısayolu var mı?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 24 Eylül 2024 #2 SadeceBirİnsanAHuman dedi: "Windows + SHIFT + S" ile ekran görüntüsü alınıyor. Peki ekran kaydının kısayolu var mı? Genişletmek için tıkla... Windows + G veyahut ekran kartınızın kısayol tuşu. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: "Windows + SHIFT + S" ile ekran görüntüsü alınıyor. Peki ekran kaydının kısayolu var mı? Genişletmek için tıkla... Windows + G veyahut ekran kartınızın kısayol tuşu.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Eylül 2024 #3 Kısayolu bulunmamakta. Windows + Shift + S ile ile girilir ve yukarıdan switch ile değiştirilir. Artı 0 Eksi
Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 696 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: "Windows + Shift + s" ile ekran görüntüsü alınıyor. Peki ekran kaydının kısayolu var mı? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorsanız aynı bölümde video kaydı da olur eğer Windows 11 değilse Win+g menüsünden bulabilirsiniz kayıt bölümünden yanlış hatırlamıyorsam Windows alt r olabilir. Emin değilim ama Windows alt r olduğuna. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: "Windows + Shift + s" ile ekran görüntüsü alınıyor. Peki ekran kaydının kısayolu var mı? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorsanız aynı bölümde video kaydı da olur eğer Windows 11 değilse Win+g menüsünden bulabilirsiniz kayıt bölümünden yanlış hatırlamıyorsam Windows alt r olabilir. Emin değilim ama Windows alt r olduğuna.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 24 Eylül 2024 #5 Windows + G üzerinden girince kayıt butonu aktif değil. Windows + SHIFT + S üzerinden girince ekran kaydı butonu gözükmüyor. Ancak ekran alıntısı aracına girince ulaşabiliyorum. Artı 0 Eksi
Windows + G üzerinden girince kayıt butonu aktif değil. Windows + SHIFT + S üzerinden girince ekran kaydı butonu gözükmüyor. Ancak ekran alıntısı aracına girince ulaşabiliyorum.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 24 Eylül 2024 #6 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Windows + G üzerinden girince kayıt butonu aktif değil. Windows + SHIFT + S üzerinden girince ekran kaydı butonu gözükmüyor. Ancak ekran alıntısı aracına girince ulaşabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Windows + G üzerinden kayıt butonu aktif değil ise ekran kartınızın kontrol paneline erişin. AMD ise Alt + R. Nvidia ise Alt+Z (Shadowplay). Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Windows + G üzerinden girince kayıt butonu aktif değil. Windows + SHIFT + S üzerinden girince ekran kaydı butonu gözükmüyor. Ancak ekran alıntısı aracına girince ulaşabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Windows + G üzerinden kayıt butonu aktif değil ise ekran kartınızın kontrol paneline erişin. AMD ise Alt + R. Nvidia ise Alt+Z (Shadowplay).