Windows 11 ekran normalden daha karanlık

Rüzgar_45

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
m2 ssd
Ekran kartı
4060TI
İşlemci
i5 12400F
RDR 2'yi Epic Games'ten aldım ve girecektim ta ki hata verene kadar "unable to install prerequisites, please try reinstalling the Game" bu hatayı aldım internette çözüm ararken Reddit de böyle bir paylaşım gördüm

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir kullanıcı CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamı ve sfc/scannow yazıp bilgisayarı yeniden başlatmamı söylemişti, ben de dediklerini yaptım fakat ekran şu an çok karanlık, internette hiçbir yerde hatanın çözümünü bulamadım, genelde siyah ekran hatası diye paylaşmışlar, çözümü bilen yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kod:
sfc /scannow

Bu kod, "Sistem Dosyası Denetleyicisi" aracını çalıştırıyor. Sistem dosyalarındaki bozulmaları veya kaybolmuş dosyaları tarayıp, onarmaya çalışıyor. Bundan dolayı olduğunu sanmıyorum. Bende yazmıştım bu komutu bir sıkıntı çıkmadı. Bir daha CMD'yi yönetici olarak açıp, bu komutu yazmayı deneyin. Düzelebilir. Eğer düzelmezse monitör ayarlarından parlaklığı ve kontrastı ayarlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…