Windows 11 ekran rengi bozuldu

Spikexz

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
Ryzen 7 7735HS
Herkese iyi sosyaller, bugün laptopumu açtığımda durup dururken ekranın rengi bozuldu kaldı, restart atayım dedim Windows 11 onarıma girdi ve Windows 11 düzgün yüklenmemiş dedi, 1 yıldır aynı Windows 11'i kullanıyorum, herhangi bir virüs vb bir şey yok, neden olmuş olabilir, restart attım, ekran halen daha aynı, düzelmiyor. Arada düzeliyor kendisi.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlar > Erişilebilirlik > Karşıtlık temalarının kapalı olduğundan emin olun.

1737916861047.png

Herkese iyi sosyaller, bugün laptopumu açtığımda durup dururken ekranın rengi bozuldu kaldı, restart atayım dedim Windows 11 onarıma girdi ve Windows 11 düzgün yüklenmemiş dedi, 1 yıldır aynı Windows 11'i kullanıyorum, herhangi bir virüs vb bir şey yok, neden olmuş olabilir, restart attım, ekran halen daha aynı, düzelmiyor. Arada düzeliyor kendisi.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onarıma girdiğinde renkler düzgün müydü? Karşıtlık ayarının da kapalı olduğunu kontrol edin.

Arkadaşlar sorunu çözdüm klasik AMD, driver da sorun meydana gelmiş DDU ile driverları kaldırıp yeniden kurunca düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı