AverageCoDEnjoyer Picopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 169 Yer Verdansk 3 Ekim 2021 #1 Ekran böyle kaldı. Ne yapmam gerek? Yeniden başlatırsam düzelir mi? Uykuya aldım olmadı.
Çözüm The Snow Patrol 3 Ekim 2021 AverageCoDEnjoyer dedi: Ekran böyle kaldı. Ne yapmam gerek? Yeniden başlatırsam düzelir mi? Uykuya aldım olmadı. Eki Görüntüle 1179683 Genişletmek için tıkla... Arka planı değiştirmeyi deneyin ya da restart atın.
AverageCoDEnjoyer dedi: Ekran böyle kaldı. Ne yapmam gerek? Yeniden başlatırsam düzelir mi? Uykuya aldım olmadı. Eki Görüntüle 1179683 Genişletmek için tıkla... Arka planı değiştirmeyi deneyin ya da restart atın.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2021 #2 AverageCoDEnjoyer dedi: Ekran böyle kaldı. Ne yapmam gerek? Yeniden başlatırsam düzelir mi? Uykuya aldım olmadı. Eki Görüntüle 1179683 Genişletmek için tıkla... Arka planı değiştirmeyi deneyin ya da restart atın. Artı 1 Eksi Çözüm
AverageCoDEnjoyer dedi: Ekran böyle kaldı. Ne yapmam gerek? Yeniden başlatırsam düzelir mi? Uykuya aldım olmadı. Eki Görüntüle 1179683 Genişletmek için tıkla... Arka planı değiştirmeyi deneyin ya da restart atın.
2 299712 Decipat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.105 Çözümler 2 3 Ekim 2021 #3 AverageCoDEnjoyer dedi: Ekran böyle kaldı. Ne yapmam gerek? Yeniden başlatırsam düzelir mi? Uykuya aldım olmadı. Eki Görüntüle 1179683 Genişletmek için tıkla... Normal değil mi? Arka plan zaten bulanık. Değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
AverageCoDEnjoyer dedi: Ekran böyle kaldı. Ne yapmam gerek? Yeniden başlatırsam düzelir mi? Uykuya aldım olmadı. Eki Görüntüle 1179683 Genişletmek için tıkla... Normal değil mi? Arka plan zaten bulanık. Değiştirmeyi deneyin.
KS KS AverageCoDEnjoyer Picopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 169 Yer Verdansk 3 Ekim 2021 #4 The Snow Patrol dedi: Arka planı değiştirmeyi deneyin ya da restart atın. Genişletmek için tıkla... Tamam düzeldi sağ olun konu kapanabilir moderatör var ise. 299712 dedi: Normal değil mi? Arka plan zaten bulanık. Değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Artı 0 Eksi
The Snow Patrol dedi: Arka planı değiştirmeyi deneyin ya da restart atın. Genişletmek için tıkla... Tamam düzeldi sağ olun konu kapanabilir moderatör var ise. 299712 dedi: Normal değil mi? Arka plan zaten bulanık. Değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır değil.