Windows 11 en ucuz nereden alınır?

Hayır 11 kullanıyorum şu anda.

Eeee neden Windows 10 kurmak istiyorsunuz? Lisans anahtarları internet üzerinden alınabiliyor hocam etkinleştirmek için lisans anahtarını almanız yeterli Jet lisans sağlam lisans gibi yerlerden Lisans anahtarını alabilirsiniz Windows 11 ile fiyat farkı bulunuyorsa Windows 10 Ürün anahtarını alıp Windows 11'de kullanabilirsiniz.

Mesela Sağlam lisansta fiyat farkı bulunuyordu bende Windows 10 Pro Retail ürün anahtarı almıştım ve Windows 11 İşletim sistemimde o ürün anahtarını kullanmıştım.

Usb ye windows 11 kurunca windows 10 için olan anahtarı kabul ediyormu hocam onu sordum.

Usb ye windows 11 kurunca windows 10 için olan anahtarı kabul ediyormu hocam onu sordum.

Kabul ediyor hocam Windows 10 Ürün anahtarları Windows 11'de geçerli.

Valla ben direk windows 10 pro keyimi temiz kurulum windows 11 pro yaparken kullandım herhangi bir sorun olmadı. Yükseltme felan yapmadan da direk windows 11 için windows 10 keyi yazılabilir diye biliyorum ben.

Vallahi ben direk Windows 10 Pro keyimi temiz kurulum Windows 11 Pro yaparken kullandım herhangi bir sorun olmadı. Yükseltme falan yapmadan da direk Windows 11 için Windows 10 keyi yazılabilir diye biliyorum ben.

Evet hocam aynı şekil bende öyle yaptım önce Windows 10 Pro keyi aldım aldıktan sonra Windows 11 Format ekranında kullandım ve sorunsuz etkinleştirildi ardından Microsoft hesabımı girdim hesabıma da bağlandı ve bir sorunla karşılaşmadım henüz, lisans aldıktan sonra format attığım zamanlarda Microsoft hesabımı girince lisans otomatik olarak etkinleştiriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…