omersrn71 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 6 Yer Dünya 16 Haziran 2021 #1 Merhaba, Ekran kartı sürücüsünü yükledikten sonra birdenbire eski başlat menüsüne döndü. Ben orta da çıkana daha bi' alışıktım. Kayıt defterinde herhangi bir eskiye döndürmeye yarayan değer bulunmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
Merhaba, Ekran kartı sürücüsünü yükledikten sonra birdenbire eski başlat menüsüne döndü. Ben orta da çıkana daha bi' alışıktım. Kayıt defterinde herhangi bir eskiye döndürmeye yarayan değer bulunmuyor.
I iPioSs Femtopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #11 Ömer Emin dedi: Ben de kuracaktım sonra sızdırılmış olduğunu ve geliştirici sürümü olduğunu öğrendim o yüzden ISO indirmesini durdurdum. Genişletmek için tıkla... Internet Explorer'in silinmesi bile yeterli sebep bence Artı 0 Eksi
Ömer Emin dedi: Ben de kuracaktım sonra sızdırılmış olduğunu ve geliştirici sürümü olduğunu öğrendim o yüzden ISO indirmesini durdurdum. Genişletmek için tıkla... Internet Explorer'in silinmesi bile yeterli sebep bence