biliyoruz sadece exe dosyası güven vermediği için diyoruzİkisi de aynı şeyi söylüyorlar ama farkında değillerC#:private void btnEnable_Click(object sender, EventArgs e) { try { this.ExecuteCommandSync((object) "reg.exe add \"HKCU\\Software\\Classes\\CLSID\\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\\InprocServer32\" /f"); this.restartExpolorer(); } catch { } } private void btnDisable_Click(object sender, EventArgs e) { try { this.ExecuteCommandSync((object) "reg.exe delete \"HKCU\\Software\\Classes\\CLSID\\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\" /f"); this.restartExpolorer(); } catch { } }
Dostum zaten ondan bahsediyorum. .EXE gereksiz. Senin attığın kodun aynısını yapıyor ve sadece uzatıyor. Yani sağ kulağına sol eliyle uzanıyor ve "Ben uygulama yapmayı biliyorum" dercesine yapılmış bir uygulama.biliyoruz sadece exe dosyası güven vermediği için diyoruz
Neden exe dosyasını önermiyorsun?Dostum zaten ondan bahsediyorum. .EXE gereksiz. Senin attığın kodun aynısını yapıyor ve sadece uzatıyor. Yani sağ kulağına sol eliyle uzanıyor ve "Ben uygulama yapmayı biliyorum" dercesine yapılmış bir uygulama.
Önermiyorum demedim ama evet önermiyorum. Gereksiz çünkü.Neden exe dosyasını önermiyorsun?
Şurda belirttiğim kodu kullanmış. Anlaman için kodlama bilmene gerekte yok. Rehberdeki olayın aynısını yapıyor. Sağ kulağına sol eliyle uzanıyor yani.İkisi de aynı şeyi söylüyorlar ama farkında değillerC#:private void btnEnable_Click(object sender, EventArgs e) { try { this.ExecuteCommandSync((object) "reg.exe add \"HKCU\\Software\\Classes\\CLSID\\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\\InprocServer32\" /f"); this.restartExpolorer(); } catch { } } private void btnDisable_Click(object sender, EventArgs e) { try { this.ExecuteCommandSync((object) "reg.exe delete \"HKCU\\Software\\Classes\\CLSID\\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\" /f"); this.restartExpolorer(); } catch { } }
EXE dosyasını ile yapınca daha mı iyi olduEXE dosyasını ile yapınca daha iyi oldu.
aynen, ve exe dosyasının içinde ne olduğunu bilmiyorsun her şey olabilir ondan güvenilir değilEXE dosyasını ile yapınca daha mı iyi oldu
Ben sana EXE dosyasında kullandığı kodu attım. Aynı kod.
Çıkın şu popüler kültür köleliğinden.
EXE dosyasını ile yapınca daha mı iyi oldu
İkisi de aynı şeyi söylüyorlar ama farkında değiller derken ne demek istedin?EXE dosyasını ile yapınca daha mı iyi oldu
Birde atacağım fotoğafda işaret ettiğim yer varya orda windows logosu var ben windows logosunuEXE dosyasını ile yapınca daha mı iyi oldu
.exe dosyası da aynı şeyi yapıyor ama uzatıyor boş yere.Bu da doğru.
İkisi de aynı şeyi söylüyorlar ama farkında değiller derken ne demek istedin?
Birde atacağım fotoğafda işaret ettiğim yer varya orda windows logosu var ben windows logosunuEki Görüntüle 2296838 bunu nasıl yaparım
.exe dosyası da aynı şeyi yapıyor ama uzatıyor boş yere.
Üzerine tıklayınca yazıyor zaten. Windows kategorisine destek vermelisin.
Windows kategorisine nasıl destek verebilirim?Peki nasıl yaparım bunu öğreti misin?