Windows 11 Ethernet kablosu görünmüyor

Kerimcan.con

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rx 6600 r5 5600 16gb ram
Windows 11'de etherner kablom görünmüyor ne yapamami önerirsiniz?

Güzel bir şekilde tak ve hiç oynatma biraz bekle gelmezse kablo bozuktur.

Hocam yeni fark ettim anakartıma takılı olsa bile kablo anakartta ışık yanmıyor 2 ci kez takınca yanıyor sizce kablomu bozuktur?

Hocam yeni fark ettim anakartıma takılı olsa bile kablo anakartta ışık yanmıyor 2 ci kez takınca yanıyor sizce kablomu bozuktur?

Büyük ihtimalle kabloda temassızlık var başka bir kablo varsa onunla deneyin yoksa dediğim gibi hiç hareket ettirmeden çalışabiliyorsa kullanın bir seferlik.

Kablonuz CAT5 mi?

Büyük ihtimalle kabloda temassızlık var başka bir kablo varsa onunla deneyin yoksa dediğim gibi hiç hareket ettirmeden çalışabiliyorsa kullanın bir seferlik.

Kablonuz CAT5 mi?

Sanırım CAT 5 hocam bir bilgim yok.

önerdiğiniz kablo varmı acaba ?

Sanırım CAT 5 hocam bir bilgim yok.

Önerdiğiniz kablo var mı acaba?

Kablonun üstünde yazar CAT5 ise normal bende de CAT5 var denemiştim temassızlık yapıyordu CAT5 iyi bir kablo değil size önerim CAT8 alın yakınınıza getirin. Uzaktaysa CAT6 veya CAT7 alabilirsin çünkü CAT8 gerçekten pahalı.

Tamamdır

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…