L Lettopercaiii Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 W11 keyi girerken etkinleştrilemedi hatası alıyorum hiçbir şekilde çözemedim yardımcı olur musunuz? Yeni format atıp W11 Pro kurdum. Hatanın ssini atarım isterseniz. Dosya Ekleri {7C812B39-4D5F-4B0D-9AF5-02F22ECF6C08}.png 14,3 KB · Görüntüleme: 28
W11 keyi girerken etkinleştrilemedi hatası alıyorum hiçbir şekilde çözemedim yardımcı olur musunuz? Yeni format atıp W11 Pro kurdum. Hatanın ssini atarım isterseniz.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.230 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #2 Daha önce kullandıysan aynı keyi kabul etmiyor olabilir. Oem-key satan yerlerden aldıysan onlara bir sor istersen. Bazen yardımcı oluyorlar.
Daha önce kullandıysan aynı keyi kabul etmiyor olabilir. Oem-key satan yerlerden aldıysan onlara bir sor istersen. Bazen yardımcı oluyorlar.
L Lettopercaiii Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #3 EdoMinato dedi: Daha önce kullandıysan aynı keyi kabul etmiyor olabilir. OEM-key satan yerlerden aldıysan onlara bir sor istersen. Bazen yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Daha önce kullanmadım ondan anlamayadım neden böyle oldu.
EdoMinato dedi: Daha önce kullandıysan aynı keyi kabul etmiyor olabilir. OEM-key satan yerlerden aldıysan onlara bir sor istersen. Bazen yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Daha önce kullanmadım ondan anlamayadım neden böyle oldu.
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #4 Lettopercaiii dedi: Daha önce kullanmadım ondan anlamayadım neden böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Nereden aldın?
Lettopercaiii dedi: Daha önce kullanmadım ondan anlamayadım neden böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Nereden aldın?
L Lettopercaiii Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #5 selorr dedi: Nereden aldın? Genişletmek için tıkla... PC satın alırken attılar şu an çözdüm sorunu teşekkürler.
selorr dedi: Nereden aldın? Genişletmek için tıkla... PC satın alırken attılar şu an çözdüm sorunu teşekkürler.