Emir Cartman Femtopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 Windows'u etkinleştirmek için 2 tane ayrı key denedim ama yine kabul etmedi. Sorun gidere bastığımda da sorun giderilemedi diyor. Ne yapmam lazım? Yardım edin.
Windows'u etkinleştirmek için 2 tane ayrı key denedim ama yine kabul etmedi. Sorun gidere bastığımda da sorun giderilemedi diyor. Ne yapmam lazım? Yardım edin.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 6 Aralık 2023 #2 Denediğiniz keyler orijinal mi?
Windows7Ultimate Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu:İntel N100 RAM:16 GB Gpu:İntel UHD Grapichs SSD:512 GB Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #3 Hocam Bende yaşamıştım CMD'den zorla çözdüm. Kodları hatırlamıyorum ama zorla oldu. Bulmaya çalışacağım
Hocam Bende yaşamıştım CMD'den zorla çözdüm. Kodları hatırlamıyorum ama zorla oldu. Bulmaya çalışacağım
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.761 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 6 Aralık 2023 #4 Kullanilan keyler bloke olduysa etkilestiremezsiniz. Yeni key bulun yada orjinalse Microsoftu arayip telefonla etkinlestirin. Windows7Ultimate dedi: Hocam Bende yaşamıştım CMD'den zorla çözdüm. Kodları hatırlamıyorum ama zorla oldu. Bulmaya çalışacağım Genişletmek için tıkla... O yontem biraz korsan oluyor ama....
Kullanilan keyler bloke olduysa etkilestiremezsiniz. Yeni key bulun yada orjinalse Microsoftu arayip telefonla etkinlestirin. Windows7Ultimate dedi: Hocam Bende yaşamıştım CMD'den zorla çözdüm. Kodları hatırlamıyorum ama zorla oldu. Bulmaya çalışacağım Genişletmek için tıkla... O yontem biraz korsan oluyor ama....
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 6 Aralık 2023 #5 Orjinal olmadığı belli keylerin. Yeni key'de tekrar sorun çıkarsa TPM yüzündendir.
Emir Cartman Femtopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #6 Mike_Wazowski dedi: Denediğiniz keyler orijinal mi? Genişletmek için tıkla... İnternetten aldığım OEM key orijinal diye biliyorum.
Mike_Wazowski dedi: Denediğiniz keyler orijinal mi? Genişletmek için tıkla... İnternetten aldığım OEM key orijinal diye biliyorum.
Windows7Ultimate Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu:İntel N100 RAM:16 GB Gpu:İntel UHD Grapichs SSD:512 GB Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #7 avis1 dedi: Kullanilan keyler bloke olduysa etkilestiremezsiniz. Yeni key bulun ya da orijinalse Microsoft'u arayip telefonla etkinlestirin. O yontem biraz korsan oluyor ama... Genişletmek için tıkla... Napalim hocam gidelimde 50TL mi verelim yoksa bedavami
avis1 dedi: Kullanilan keyler bloke olduysa etkilestiremezsiniz. Yeni key bulun ya da orijinalse Microsoft'u arayip telefonla etkinlestirin. O yontem biraz korsan oluyor ama... Genişletmek için tıkla... Napalim hocam gidelimde 50TL mi verelim yoksa bedavami
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 6 Aralık 2023 #8 Bilgisayar yeni mi? Yani ilk kez mi windows kuruluyor yoksa daha önce windows kurulum yapılmış ve etkinleştirilmiş bir bilgisayar mı? İlk kurulum ise keyleri aldığınız yerde ve keylerde sorun. İlk kurulum değilse keylerde de olabilir başka bir sebebi de.
Bilgisayar yeni mi? Yani ilk kez mi windows kuruluyor yoksa daha önce windows kurulum yapılmış ve etkinleştirilmiş bir bilgisayar mı? İlk kurulum ise keyleri aldığınız yerde ve keylerde sorun. İlk kurulum değilse keylerde de olabilir başka bir sebebi de.
Emir Cartman Femtopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #9 655432 dedi: Orijinal olmadığı belli keylerin. Yeni Key'de tekrar sorun çıkarsa TPM yüzündendir. Genişletmek için tıkla... TPM yüzünden ise nasıl düzeltirim diğer bilgisayarımda yine bu tarz key girdiğimde bir sorun çıkmamıştı çünkü 655432 dedi: Bilgisayar yeni mi? Yani ilk kez mi Windows kuruluyor yoksa daha önce Windows kurulum yapılmış ve etkinleştirilmiş bir bilgisayar mı? İlk kurulum ise keyleri aldığınız yerde ve keylerde sorun. İlk kurulum değilse keylerde de olabilir başka bir sebebi de. Genişletmek için tıkla... Laptopum yeni ilk kez Windows kurdum ve etkinleştirilmemiş bilgisayar 2 farklı key denedim
655432 dedi: Orijinal olmadığı belli keylerin. Yeni Key'de tekrar sorun çıkarsa TPM yüzündendir. Genişletmek için tıkla... TPM yüzünden ise nasıl düzeltirim diğer bilgisayarımda yine bu tarz key girdiğimde bir sorun çıkmamıştı çünkü 655432 dedi: Bilgisayar yeni mi? Yani ilk kez mi Windows kuruluyor yoksa daha önce Windows kurulum yapılmış ve etkinleştirilmiş bir bilgisayar mı? İlk kurulum ise keyleri aldığınız yerde ve keylerde sorun. İlk kurulum değilse keylerde de olabilir başka bir sebebi de. Genişletmek için tıkla... Laptopum yeni ilk kez Windows kurdum ve etkinleştirilmemiş bilgisayar 2 farklı key denedim
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 6 Aralık 2023 #10 Bana ya keyler sorunlu ya da artık microsoft göz yummuyor gibi geldi. Başka satıcıdan almayı deneyebilirsiniz.. Mesajın kalanı var ise öncelikle başka çözümlerin denenmesi gerektiğini düşündüğüm için 30 dakika sonra tarafımca silindi. Son düzenleme: 6 Aralık 2023
Bana ya keyler sorunlu ya da artık microsoft göz yummuyor gibi geldi. Başka satıcıdan almayı deneyebilirsiniz.. Mesajın kalanı var ise öncelikle başka çözümlerin denenmesi gerektiğini düşündüğüm için 30 dakika sonra tarafımca silindi.