Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #2 Geçerli bir Key girmeniz gerekiyor. Almışsınız ise aldığınız yerle görüşebilirsiniz.
ferrarixpeek Hectopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #3 Sıkıntı keyde değil doğru bir key giriyorum fakat sorun nedense bu bağlanılamadı falan diyor anlamadim.
Sıkıntı keyde değil doğru bir key giriyorum fakat sorun nedense bu bağlanılamadı falan diyor anlamadim.
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 13 Ocak 2022 #4 ferrarixpeek dedi: Sıkıntı keyde değil doğru bir key giriyorum fakat sorun nedense bu bağlanılamadı falan diyor anlamadim. Genişletmek için tıkla... Windows son sürüm mü?
ferrarixpeek dedi: Sıkıntı keyde değil doğru bir key giriyorum fakat sorun nedense bu bağlanılamadı falan diyor anlamadim. Genişletmek için tıkla... Windows son sürüm mü?
ferrarixpeek Hectopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #5 Evet.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 13 Ocak 2022 #6 OyunPortal TaklaKing dedi: Windows son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Öncelikle son sürüm ne alaka her sürümde girebilir ürün anahtarını. ferrarixpeek dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Key'i nereden aldınız?
OyunPortal TaklaKing dedi: Windows son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... Öncelikle son sürüm ne alaka her sürümde girebilir ürün anahtarını. ferrarixpeek dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Key'i nereden aldınız?
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 13 Ocak 2022 #7 393060 dedi: Öncelikle son sürüm ne alaka her sürümde girebilir ürün anahtarını. Genişletmek için tıkla... Bazı sürümlerinde bug olabilir sonuçta yeni çıkan bir işletim sistemi.
393060 dedi: Öncelikle son sürüm ne alaka her sürümde girebilir ürün anahtarını. Genişletmek için tıkla... Bazı sürümlerinde bug olabilir sonuçta yeni çıkan bir işletim sistemi.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 13 Ocak 2022 #8 OyunPortal TaklaKing dedi: Bazı sürümlerinde bug olabilir sonuçta yeni çıkan bir işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama etkinleştirmede sunucuya bağlanıyor pek bug olacağını sanmam ama. Konu sahibi Key'i nereden aldığı söylerse ona göre yardım edeceğim.
OyunPortal TaklaKing dedi: Bazı sürümlerinde bug olabilir sonuçta yeni çıkan bir işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama etkinleştirmede sunucuya bağlanıyor pek bug olacağını sanmam ama. Konu sahibi Key'i nereden aldığı söylerse ona göre yardım edeceğim.
jackjoker Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 65 14 Ocak 2022 #9 Bir notepad açın. Aşağıda ki satırları yazın. Xxxxxxxx olan kısma hangi versiyonu kullanıyorsanız o versiyonun key management services kodunu yazmalısınız. Bunu öğrenmek için aşağıda ki linke gidin. Key Management Services (KMS) client activation and product keys Find the Generic Volume License Keys (GVLKs) required to activate Windows and Windows Server editions using a Key Management Services (KMS) host. docs.microsoft.com Daha sonra dosyayı *.CMD olarak kaydedin. İlgili dosyayı yönetici olarak çalıştırın. Probleminiz giderilecek. Cscript slmgr. Vbs /ipk "xxxxxxxx" Pause. Cscript slmgr. Vbs /skms KMS. Lotro. CC. Pause. Cscript slmgr. Vbs -ato Pause. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2022
Bir notepad açın. Aşağıda ki satırları yazın. Xxxxxxxx olan kısma hangi versiyonu kullanıyorsanız o versiyonun key management services kodunu yazmalısınız. Bunu öğrenmek için aşağıda ki linke gidin. Key Management Services (KMS) client activation and product keys Find the Generic Volume License Keys (GVLKs) required to activate Windows and Windows Server editions using a Key Management Services (KMS) host. docs.microsoft.com Daha sonra dosyayı *.CMD olarak kaydedin. İlgili dosyayı yönetici olarak çalıştırın. Probleminiz giderilecek. Cscript slmgr. Vbs /ipk "xxxxxxxx" Pause. Cscript slmgr. Vbs /skms KMS. Lotro. CC. Pause. Cscript slmgr. Vbs -ato Pause.
ferrarixpeek Hectopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #10 393060 dedi: Öncelikle son sürüm ne alaka her sürümde girebilir ürün anahtarını. Key'i nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı iyi bilen bir arkadaşıma bıraktım o etkinleştirdi nereden naptı bilmiyorum.
393060 dedi: Öncelikle son sürüm ne alaka her sürümde girebilir ürün anahtarını. Key'i nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı iyi bilen bir arkadaşıma bıraktım o etkinleştirdi nereden naptı bilmiyorum.