Merhaba ben 2-3 gün kadar önce Windows 11 işletim sistemine geçiş yaptım fakat lisans satın almadım deneme sürümü kullanıyorum ve "Windows'u etkinleştir" yazısı aşırı gözüme batmaya başladı kaldırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Merhaba ben 2-3 gün kadar önce Windows 11 işletim sistemine geçiş yaptım fakat lisans satın almadım deneme sürümü kullanıyorum ve "Windows'u etkinleştir" yazısı aşırı gözüme batmaya başladı kaldırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Kardeşim bunun çok basit bir çözümü var herkesde bu şekilde bunu çözüyor sağlamlisans sitesine giriyorsun 90-100 liraya lisans key alıyorsun etkinleştiriyorsun yazı kalkıyor
Kardeşim bunun çok basit bir çözümü var herkeste bu şekilde bunu çözüyor sağlamlisans sitesine giriyorsun 90-100 liraya lisans key alıyorsun etkinleştiriyorsun yazı kalkıyor
Kardeşim bunun çok basit bir çözümü var herkeste bu şekilde bunu çözüyor sağlamlisans sitesine giriyorsun 90-100 liraya lisans key alıyorsun etkinleştiriyorsun yazı kalkıyor.