Windows 11 etkinleştirmek için key önerisi

bahadırzd

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Windows 11 kurulu ancak daha Windows'u etkinleştirmedim, fazla formatla işim olmadığından retail key almayı düşünüyorum bu keyi alırsam Windows 11 Pro için etkinleştirebilir miyim? Yada OEM key alırsam da çalışır mı?

Ben de aynı siteden Win 10 Pro almıştım ve aynı zamanda sistmeimde de Microsoft hesabıma girdiğimde o key benim hesabıma kaydolmuştu. FOrmat attıktan sonra sadece hesabıma login yaparak aktifleştiriyordum işletim sistemini. Geçen de sıfırdan Win 11 kurdum ve hesabıma yine login yapınca Win 11 otomatik olarak lisanslandı.

Bilgisayarımda Windows 11 kurulu ancak daha Windows'u etkinleştirmedim, fazla formatla işim olmadığından Retail key almayı düşünüyorum bu keyi alırsam Windows 11 Pro için etkinleştirebilir miyim? Ya da OEM key alırsam da çalışır mı?

Piyasada 340 adet Pro Retail var arastırın, farklı forumlardan yardım isteyebilirsiniz.
Çin, Vietnam forumlarında çekik gözlü robin hoodlar Free paylasıyor.

Ben de aynı siteden Windows 10 Pro almıştım ve aynı zamanda sistmeimde de Microsoft hesabıma girdiğimde o key benim hesabıma kaydolmuştu. FOrmat attıktan sonra sadece hesabıma login yaparak aktifleştiriyordum işletim sistemini. Geçen de sıfırdan Windows 11 kurdum ve hesabıma yine login yapınca Windows 11 otomatik olarak lisanslandı.

10/11 aynı keydir.
İstersen 10/11 Dual yap fark etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı