Windows 11 etkinleştirmek için key satan yer önerisi

Tagnoult

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, kardeşimin ve kendi bilgisayarıma Windows 11 yükledim aktifleştirmek istiyorum, YouTube'da reklamlarda 30 40 TL'ye Windows 11 Pro keyleri satan siteler var fakat ben güvenemedim pek, varsa güvenli ucuz key nereden alabilirim? Beni mining sunucusuna atıp sistemimi öldürmesinde ne olur ne olmaz...

Sağlam Lisans'ı öneririm.

Peki bu OEM Retail ne farkı var rica etsem açıklar mısınız, fiyatları değişiyor çünkü internet sitesine baktığımda.

OEM lisans, önceden yüklenmiş olarak gelir ve bilgisayar üreticileri tarafından kurulur. Retail lisans ise, kullanıcının istediği bilgisayara yükleyebileceği bir lisansdır ve kullanıcı tarafından kurulur.

Peki bu OEM Retail ne farkı var rica etsem açıklar mısınız, fiyatları değişiyor çünkü internet sitesine baktığımda.

Retail lisans Microsoft hesabınıza bağlanır ve Format attığınızda Microsoft hesabınızı girerseniz lisansınız otomatik etkinleştirilir.

OEM Lisans ise anakartınıza gömülür anakart değiştirmeniz durumunuzda lisansınız gider Format atsanız bile lisansınız anakartınıza gömülü olduğu için otomatik etkin olarak kurulur.

Önerim Retail Lisans almanız olacaktır. Sağlam lisanstan alırsanız fiyat farkı olduğu için Windows 10 Lisansı almanızı öneririm Windows 10 lisansları Windows 11'de çalışıyor.

Selam. Ben de Windows 11 Home almayı düşünüyorum. Acaba OEM ve retail arasında güvenlik açısından fark var mı? Herkes sağlam lisans tavsiye etmiş ancak o da epey pahalı. Önerebileceğiniz başka güvenilir alternatif siteler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…