Windows 11 "explorer.exe uygulama hatası" sorunu

Kerem.112

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı Windows 11'e formatladım. Sonrasında bilgisayarı kapatıp ya da yeniden başlattığımda kapanmadan hemen önce ''explorer.exe bellek şu olamaz written" yazan bir uyarı alıyorum. Bilgisayar kullanılırken bir sorun çıkarmıyor fakat bu uyarının gelmesi canımı sıkıyor. Bir şey yapmaya gerek kalmadan bilgisayara kapat ya da yeniden başlat emri verdiysem o işlem devam ediyor. Bunlarda sorun yok ama dediğim gibi o uyarı neden çıkıyor ve nasıl halledebilirim? Forumları gezdim ama iş gören bir çözüme rastlayamadım. Sadece sistem ayarlarında RAM artırma benzeri bir yer vardı. Orada önerilen neyse onu aynı şekilde yazdım. Sorun çözülmedi. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada RAM'ler 32 GB. Windows 10'da bu sorun yoktu. Windows 11'de bu uyarıyı almaya başladım.

Tam olarak hata kodu bu mu bilmiyorum ama bu ekranı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapıp kapatırsam sorun yok. Ama yani yine her defasında bunu yapmak saçma.
Çözüm amaçlı söylemedim sadece explorer'ın tek başına kapatılıp kapatılmayacağını öğrenmek istedim. Peki hizmetlere girip "GameInput service" olan hizmetleri devre dışı bırakıp sorunun onlardan kaynaklanmadığından emin ol.

Evet arkadaşlar sırf bu sorunu çözmek için format bile atmış biri olarak konuşuyorum ki daha yeni çözdüm. 4 kez denedim yeniden başlatmayı vermedi hatayı Görev Yöneticisi hizmetler kısmından bunu bulup başlatmanız gerek. Ben de durduruldu yazıyordu değiştirip başlat dedim düzeldi sorun. GameInput service aklıma getirdiği için Hectopat isimli arkadaşa teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…