Anıl3529 Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 Explorer.exe değişti mi ne oldu? Çünkü görev yöneticisinde yok, açmaya çalıştığımda Dosya Gezgini'ni açıyor. Ama masaüstü ve görev çubuğu var.
Explorer.exe değişti mi ne oldu? Çünkü görev yöneticisinde yok, açmaya çalıştığımda Dosya Gezgini'ni açıyor. Ama masaüstü ve görev çubuğu var.
ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #2 Masaüstü ve görev çubuğu zaten explorer.exe'yi oluşturmuyor mu hocam? Yanlışım varsa kusuruma bakmayın.
Masaüstü ve görev çubuğu zaten explorer.exe'yi oluşturmuyor mu hocam? Yanlışım varsa kusuruma bakmayın.
Anıl3529 Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #3 ayanami_rei dedi: Masaüstü ve görev çubuğu zaten explorer.exe'yi oluşturmuyor mu hocam? Yanlışım varsa kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Evet oluşturuyor. Ama ben görev yöneticisinde olmamasından bahsediyorum.
ayanami_rei dedi: Masaüstü ve görev çubuğu zaten explorer.exe'yi oluşturmuyor mu hocam? Yanlışım varsa kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Evet oluşturuyor. Ama ben görev yöneticisinde olmamasından bahsediyorum.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.003 Çözümler 73 Yer İstanbul 18 Eylül 2024 #4 Anıl3529 dedi: Explorer.exe değişti mi ne oldu? Çünkü görev yöneticisinde yok, açmaya çalıştığımda Dosya Gezgini'ni açıyor. Ama masaüstü ve görev çubuğu var. Genişletmek için tıkla... Normalde sadece masaüstü ve görev çubuğu açıkken Görev Yöneticisi'nde uygulamalar kategorisinde gözükmez. Aktif klasör görünümü penceresi varken çıkar sadece.
Anıl3529 dedi: Explorer.exe değişti mi ne oldu? Çünkü görev yöneticisinde yok, açmaya çalıştığımda Dosya Gezgini'ni açıyor. Ama masaüstü ve görev çubuğu var. Genişletmek için tıkla... Normalde sadece masaüstü ve görev çubuğu açıkken Görev Yöneticisi'nde uygulamalar kategorisinde gözükmez. Aktif klasör görünümü penceresi varken çıkar sadece.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2024 #5 Anıl3529 dedi: Evet oluşturuyor. Ama ben görev yöneticisinde olmamasından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki Windows işlemlerinde olabilir. Zaten Dosya Gezgini'ni açmadan Shell görevini yerine getirirken zaten dediğim yerde olması lazım.
Anıl3529 dedi: Evet oluşturuyor. Ama ben görev yöneticisinde olmamasından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki Windows işlemlerinde olabilir. Zaten Dosya Gezgini'ni açmadan Shell görevini yerine getirirken zaten dediğim yerde olması lazım.
Anıl3529 Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #6 ygtylc dedi: Aşağıdaki Windows işlemlerinde olabilir. Zaten Dosya Gezgini'ni açmadan Shell görevini yerine getirirken zaten dediğim yerde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Buldum, ben dosya gezgini sanmıştım ama windows gezgini yazıyor yanlışıkla kapattım görev çubuğu gitti.
ygtylc dedi: Aşağıdaki Windows işlemlerinde olabilir. Zaten Dosya Gezgini'ni açmadan Shell görevini yerine getirirken zaten dediğim yerde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Buldum, ben dosya gezgini sanmıştım ama windows gezgini yazıyor yanlışıkla kapattım görev çubuğu gitti.