B Bruh Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #1 Merhaba, sürekli farklı mavi ekran hataları ile karşılaşıyorum. Bilgisayar daha yeni sayılır. Alalı 1-1.5 ay oldu. Benim tahminim RAM'de sıkıntı olduğu yönünde ancak sizin de fikirlerinizi almak isterim. Minidump dosyaları: minidump – Google Drive
Merhaba, sürekli farklı mavi ekran hataları ile karşılaşıyorum. Bilgisayar daha yeni sayılır. Alalı 1-1.5 ay oldu. Benim tahminim RAM'de sıkıntı olduğu yönünde ancak sizin de fikirlerinizi almak isterim. Minidump dosyaları: minidump – Google Drive
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.590 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 27 Ocak 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RAM arızasına benziyor evet, bir testle bunda bir analiz yapalım. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RAM arızasına benziyor evet, bir testle bunda bir analiz yapalım.