adnan pehlivan Femtopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ekim 2021 #1 Herhangi bir hata vermeden oyundan atıyor. Ama tekrar girmekte bir sıkıntı yaşamıyorum. Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2021
Herhangi bir hata vermeden oyundan atıyor. Ama tekrar girmekte bir sıkıntı yaşamıyorum. Bilgisi olan var mı?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 30 Ekim 2021 #2 W11 bir çok oyunda uyumsuzluk yapıyor. Zaman gerekli... Artı 0 Eksi
E emrekose Kilopat Katılım 4 Aralık 2017 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 Zotac 1060 6 gb 480gb ssd 1tb hdd 8x2 16gb ram Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #3 Tavsiyem w10 dönmenizden yana olacaktır. w11'de cok büyük sorunlar mevcut biraz zamana ihtiyacı var bence. Artı 0 Eksi
Tavsiyem w10 dönmenizden yana olacaktır. w11'de cok büyük sorunlar mevcut biraz zamana ihtiyacı var bence.
KS KS adnan pehlivan Femtopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ekim 2021 #4 emrekose dedi: Tavsiyem w10 dönmenizden yana olacaktır. w11'de cok büyük sorunlar mevcut biraz zamana ihtiyacı var bence. Genişletmek için tıkla... Win 11'i yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Sadece bu sorunla karşılaştım. Artı 0 Eksi
emrekose dedi: Tavsiyem w10 dönmenizden yana olacaktır. w11'de cok büyük sorunlar mevcut biraz zamana ihtiyacı var bence. Genişletmek için tıkla... Win 11'i yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Sadece bu sorunla karşılaştım.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 30 Ekim 2021 #5 adnan pehlivan dedi: Win 11'i yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Sadece bu sorunla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar hala W11 desteği getirmedi. Knight Online, Metin2 gibi. Ben bu oyunları oynuyorum. Hatalara sahipler. W10'da yoktu bu hatalar. CS GO mesela, oyuna çok geç giriyor. Artı 0 Eksi
adnan pehlivan dedi: Win 11'i yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Sadece bu sorunla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar hala W11 desteği getirmedi. Knight Online, Metin2 gibi. Ben bu oyunları oynuyorum. Hatalara sahipler. W10'da yoktu bu hatalar. CS GO mesela, oyuna çok geç giriyor.
KS KS adnan pehlivan Femtopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ekim 2021 #6 FalconPaw dedi: W11 bir çok oyunda uyumsuzluk yapıyor. Zaman gerekli... Genişletmek için tıkla... Hiçbir oyunda ne fps düşmesi ne kasma vb. şeyler yaşamadım.Sadece fifada oyundan atma sorunu var.Belki başka bir şeyden kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: W11 bir çok oyunda uyumsuzluk yapıyor. Zaman gerekli... Genişletmek için tıkla... Hiçbir oyunda ne fps düşmesi ne kasma vb. şeyler yaşamadım.Sadece fifada oyundan atma sorunu var.Belki başka bir şeyden kaynaklı olabilir.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 30 Ekim 2021 #7 adnan pehlivan dedi: Hiçbir oyunda ne fps düşmesi ne kasma vb. şeyler yaşamadım.Sadece fifada oyundan atma sorunu var.Belki başka bir şeyden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu yaşadığım sorunlar W11 geçince başladı. Sorun tamamen W11 ile alakalı. Sizin durum farklı olabilir, onarım yapınız fifaya. Artı 0 Eksi
adnan pehlivan dedi: Hiçbir oyunda ne fps düşmesi ne kasma vb. şeyler yaşamadım.Sadece fifada oyundan atma sorunu var.Belki başka bir şeyden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu yaşadığım sorunlar W11 geçince başladı. Sorun tamamen W11 ile alakalı. Sizin durum farklı olabilir, onarım yapınız fifaya.
KS KS adnan pehlivan Femtopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ekim 2021 #8 FalconPaw dedi: Bu yaşadığım sorunlar W11 geçince başladı. Sorun tamamen W11 ile alakalı. Sizin durum farklı olabilir, onarım yapınız fifaya. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağol Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Bu yaşadığım sorunlar W11 geçince başladı. Sorun tamamen W11 ile alakalı. Sizin durum farklı olabilir, onarım yapınız fifaya. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağol
Fatihakgl Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 139 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #9 Ekran kartı modelin ne ? Artı 0 Eksi
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 30 Ekim 2021 #10 adnan pehlivan dedi: Teşekkürler sağ ol. Genişletmek için tıkla... Save dosyasını silip Türkçe karakter kullanmadan gir. Artı 0 Eksi
adnan pehlivan dedi: Teşekkürler sağ ol. Genişletmek için tıkla... Save dosyasını silip Türkçe karakter kullanmadan gir.