adnan pehlivan Femtopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ekim 2021 #1 Herhangi bir hata vermeden oyundan atıyor. Ama tekrar girmekte bir sıkıntı yaşamıyorum. Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2021
Herhangi bir hata vermeden oyundan atıyor. Ama tekrar girmekte bir sıkıntı yaşamıyorum. Bilgisi olan var mı?
KS KS adnan pehlivan Femtopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ekim 2021 #11 Atamyolundayız dedi: Save dosyasını silip Türkçe karakter kullanmadan gir. Genişletmek için tıkla... O yolu da denedim. Ama sorun çözülmedi. Fatihakgl dedi: Ekran kartı modelin ne ? Genişletmek için tıkla... rx570 Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Save dosyasını silip Türkçe karakter kullanmadan gir. Genişletmek için tıkla... O yolu da denedim. Ama sorun çözülmedi. Fatihakgl dedi: Ekran kartı modelin ne ? Genişletmek için tıkla... rx570
Fatihakgl Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 139 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #12 adnan pehlivan dedi: O yolu da denedim. Ama sorun çözülmedi. rx570 Genişletmek için tıkla... Amd kartlarında bu sıralar sorun var win 10 win 11 fark etmez oyundan atmalar oluyor hata vermeden . Artı 0 Eksi
adnan pehlivan dedi: O yolu da denedim. Ama sorun çözülmedi. rx570 Genişletmek için tıkla... Amd kartlarında bu sıralar sorun var win 10 win 11 fark etmez oyundan atmalar oluyor hata vermeden .
KS KS adnan pehlivan Femtopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ekim 2021 #13 Fatihakgl dedi: Amd kartlarında bu sıralar sorun var win 10 win 11 fark etmez oyundan atmalar oluyor hata vermeden . Genişletmek için tıkla... Anladım sağolasın Artı 0 Eksi
Fatihakgl dedi: Amd kartlarında bu sıralar sorun var win 10 win 11 fark etmez oyundan atmalar oluyor hata vermeden . Genişletmek için tıkla... Anladım sağolasın