Windows 11, FN+Shift+S ne işe yarar?

C5huso

Femtopat
Daha fazla  
Windows 11 laptop
FN+Shift+S ne ise yarar? Ekran goruntusu almak yerine yanlislikla bu tuslara bastim.

FN+Shift+S ne ise yarar? Ekran goruntusu almak yerine yanlislikla bu tuslara bastim.

Ekran görüntüsünü alıntılı halde alabiliyorsunuz. Yani istediğiniz şekil ve kısmı alıp düzenleyebiliyorsunuz. (O tuş Windows+Shift+S'di) Dediğiniz kombinasyonda bir şey yok bende)

bi işe yaramıyor diye biliyorum. webde bir uygulama diyor ama alakasız.

Ekran görüntüsünü alıntılı halde alabiliyorsunuz. Yani istediğiniz şekil ve kısmı alıp düzenleyebiliyorsunuz. (O tuş Windows+Shift+S'di) Dediğiniz kombinasyonda bir şey yok bende)
Hayir win 11 de fn shift s tusu ayri win shift s yi bende biliyorum ama genede yanitin icin sagol

Fn'in tek başına bir özelliği yok, kombinasyon olarak kullanılamaz. Shift ve S tuşlarında Fn ile uygulanan herhangi bir fonksiyon yoksa bilgisayar bu kombinasyonu Shift + S olarak okur, Windows'ta böyle bir kısayol olmamasına karşın odak sağlanmış uygulamada bir kısayol bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…