Y ybadak Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar aldım FreeDOS ona format USB'si yaptım. Windows sitesinden indirip Rufus ile USB'ye yazdırdım ama yüklerken böyle bir sorun ile karşılaştım. Çözümü nedir acaba, yardım edebilir misiniz? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-08-14 at 23.18.40.jpeg 81,2 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar aldım FreeDOS ona format USB'si yaptım. Windows sitesinden indirip Rufus ile USB'ye yazdırdım ama yüklerken böyle bir sorun ile karşılaştım. Çözümü nedir acaba, yardım edebilir misiniz?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 14 Ağustos 2023 #2 Tekrar yükleyin USB'ye Windows olmazsa USB bozuk olabilir.
Y ybadak Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #3 MzSe dedi: Tekrar yükleyin USB'ye Windows olmazsa USB bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, deniyorum.
MzSe dedi: Tekrar yükleyin USB'ye Windows olmazsa USB bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, deniyorum.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 ybadak dedi: Teşekkür ederim, deniyorum. Genişletmek için tıkla... UEFI şekilde mi yazdırdınız?
Y ybadak Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #5 Sorun bitmiyorrr dedi: UEFI şekilde mi yazdırdınız? Genişletmek için tıkla... Evet ve yine olmadı. Şu an farklı bir USB'ye deniyorum
Sorun bitmiyorrr dedi: UEFI şekilde mi yazdırdınız? Genişletmek için tıkla... Evet ve yine olmadı. Şu an farklı bir USB'ye deniyorum
Vesselam13 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #6 ybadak dedi: Evet ve yine olmadı. Şu an farklı bir USB'ye deniyorum Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü, çözdünüzse nasıl çözdünüz?
ybadak dedi: Evet ve yine olmadı. Şu an farklı bir USB'ye deniyorum Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü, çözdünüzse nasıl çözdünüz?
Y ybadak Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #7 Vesselam13 dedi: Sorunu çözdünüz mü, çözdünüzse nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Farklı ve sağlam bir USB ile atınca sorun çözüldü.
Vesselam13 dedi: Sorunu çözdünüz mü, çözdünüzse nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Farklı ve sağlam bir USB ile atınca sorun çözüldü.
Vesselam13 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #8 ybadak dedi: Farklı ve sağlam bir USB ile atınca sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ben de Windows 10 kurulu iken WiFi driverını kurdum sonra 11 e yükseltme yapmayı denedim ve oldu. Cevabınız için teşekkür ederim.
ybadak dedi: Farklı ve sağlam bir USB ile atınca sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ben de Windows 10 kurulu iken WiFi driverını kurdum sonra 11 e yükseltme yapmayı denedim ve oldu. Cevabınız için teşekkür ederim.