A ardaoZdil Femtopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Windows 11 bilgisayarımı formatlamak istiyorum 1 tane dosyamın kalmasını istiyorum. Diğer her şeyin gitmesini bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Windows 11 bilgisayarımı formatlamak istiyorum 1 tane dosyamın kalmasını istiyorum. Diğer her şeyin gitmesini bu mümkün mü?
BerkayAkcay Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 335 Çözümler 3 6 Temmuz 2023 #2 ardaoZdil dedi: Windows 11 bilgisayarımı formatlamak istiyorum 1 tane dosyamın kalmasını istiyorum. Diğer her şeyin gitmesini bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... USB bellek varsa ona atabilirsiniz.
ardaoZdil dedi: Windows 11 bilgisayarımı formatlamak istiyorum 1 tane dosyamın kalmasını istiyorum. Diğer her şeyin gitmesini bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... USB bellek varsa ona atabilirsiniz.
kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 ardaoZdil dedi: Windows 11 bilgisayarımı formatlamak istiyorum 1 tane dosyamın kalmasını istiyorum. Diğer her şeyin gitmesini bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Dosyanızı "Google Drive" aracılığıyla bulut depolamaya kaydedip, format sonrası kurabilirsiniz.
ardaoZdil dedi: Windows 11 bilgisayarımı formatlamak istiyorum 1 tane dosyamın kalmasını istiyorum. Diğer her şeyin gitmesini bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Dosyanızı "Google Drive" aracılığıyla bulut depolamaya kaydedip, format sonrası kurabilirsiniz.
A ardaoZdil Femtopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 kvncwp dedi: Dosyanızı "Google Drive" aracılığıyla bulut depolamaya kaydedip, format sonrası kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dosya 90 gb tekrar indirmek zorunda kalır mıyım
kvncwp dedi: Dosyanızı "Google Drive" aracılığıyla bulut depolamaya kaydedip, format sonrası kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dosya 90 gb tekrar indirmek zorunda kalır mıyım
kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #5 ardaoZdil dedi: dosya 90 gb tekrar indirmek zorunda kalır mıyım Genişletmek için tıkla... Tabikide.