Makamela Zeptopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Windows 10'dan Windows 11'e format atmak istiyorum fakat BIOS'tan USB'yi seçtikten sonra laptop kilitleniyor.
Windows 10'dan Windows 11'e format atmak istiyorum fakat BIOS'tan USB'yi seçtikten sonra laptop kilitleniyor.
kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 Bilgisayarınızın markasına göre boot tuşu vardır. O şekilde yükleme işlemine başlayın, BIOS'a dokunmayın. Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızın markasına göre boot tuşu vardır. O şekilde yükleme işlemine başlayın, BIOS'a dokunmayın.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 10 Şubat 2022 #4 Sistem özelliklerinizi belirtmelisiniz. Yazdırma sırasında hata vs. aldınız mı? Ayrıca doğru yazdırdığınızdan emin olun. Artı 0 Eksi
Sistem özelliklerinizi belirtmelisiniz. Yazdırma sırasında hata vs. aldınız mı? Ayrıca doğru yazdırdığınızdan emin olun.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 10 Şubat 2022 #5 Hocam ne kadar beklediniz? Hiç beklemediyseniz 2-3dk bekleyin. Artı 0 Eksi
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Şubat 2022 #6 Kilitleniyor derken? Ekranda bir yazı çıkıyor mu? ISO'yu ne ile yazdırdınız? Artı 0 Eksi
KS KS Makamela Zeptopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #7 gamecover dedi: Sistem özelliklerinizi belirtmelisiniz. Yazdırma sırasında hata vs. aldınız mı? Ayrıca doğru yazdırdığınızdan emin olun. Genişletmek için tıkla... Monster Abra A7 v13.1 Rufus ile yazdırdım hata almadım e.n.e.s dedi: Kilitleniyor derken? Ekranda bir yazı çıkıyor mu? ISO'yu ne ile yazdırdınız? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırdım açılışta Windows'un dönen yuvarlağında takılıyor Artı 0 Eksi
gamecover dedi: Sistem özelliklerinizi belirtmelisiniz. Yazdırma sırasında hata vs. aldınız mı? Ayrıca doğru yazdırdığınızdan emin olun. Genişletmek için tıkla... Monster Abra A7 v13.1 Rufus ile yazdırdım hata almadım e.n.e.s dedi: Kilitleniyor derken? Ekranda bir yazı çıkıyor mu? ISO'yu ne ile yazdırdınız? Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırdım açılışta Windows'un dönen yuvarlağında takılıyor
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Şubat 2022 #8 Makamela dedi: Rufus ile yazdırdım açılışta Windows'un dönen yuvarlağında takılıyor. Genişletmek için tıkla... Dönen yuvarlağın üstünde Windows logosu mu var Monster logosu mu? Artı 0 Eksi
Makamela dedi: Rufus ile yazdırdım açılışta Windows'un dönen yuvarlağında takılıyor. Genişletmek için tıkla... Dönen yuvarlağın üstünde Windows logosu mu var Monster logosu mu?
KS KS Makamela Zeptopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #9 e.n.e.s dedi: Dönen yuvarlağın üstünde Windows logosu mu var Monster logosu mu? Genişletmek için tıkla... Monster Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Dönen yuvarlağın üstünde Windows logosu mu var Monster logosu mu? Genişletmek için tıkla... Monster
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Şubat 2022 #10 Makamela dedi: Monster Genişletmek için tıkla... BIOS'da CSM açık mı? Artı 0 Eksi