ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.050 Çözümler 6 2 Aralık 2024 #1 Windows 11 kullanıyordum tekrardan temiz bir kurulum yapmak istedim ama mavi ekran hatası alıyorum ve anlık hemen gittiği için fotoğrafını çekemedim.
Windows 11 kullanıyordum tekrardan temiz bir kurulum yapmak istedim ama mavi ekran hatası alıyorum ve anlık hemen gittiği için fotoğrafını çekemedim.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 3 Aralık 2024 #2 Daha fazla detay vermen gerek. Kurulumu yaptın mı yaparken mi oldu şuan bilgisayara girebiliyor musun gibisinden Artı 0 Eksi
Daha fazla detay vermen gerek. Kurulumu yaptın mı yaparken mi oldu şuan bilgisayara girebiliyor musun gibisinden
KS KS ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.050 Çözümler 6 3 Aralık 2024 #3 Said HtmAGl dedi: Daha fazla detay vermen gerek. Kurulumu yaptın mı yaparken mi oldu şu an bilgisayara girebiliyor musun gibisinden. Genişletmek için tıkla... RAM'lerle SSD'yi tak çıkar yaptım hata almadım oldu nedense bende anlamadım. Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: Daha fazla detay vermen gerek. Kurulumu yaptın mı yaparken mi oldu şu an bilgisayara girebiliyor musun gibisinden. Genişletmek için tıkla... RAM'lerle SSD'yi tak çıkar yaptım hata almadım oldu nedense bende anlamadım.