Çözüldü Windows 11 format atarken sürücü bulunamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Sistem özellikleri:
Ryzen 5 5500.
RTX 3050.
MSI B450 anakart.
8+8 16 GB RAM.
512 GB M.2 SSD.
Arkadaşlar Windows ortamında USB'ye yazdırdığım Windows 11 ISO'sunu bilgisayarda boot edince format ekranında şu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat fotoğraf yüklememe izin vermiyor o yüzden bu konuyu attım aynı hatayı alıyorum. şimdi gpt değil mbr kurulum yapmayı deneyeceğim.

MBR kurulum ile çözdüm hocam teşekkür ederim.

Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu?

Diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu?

Windows Boot Manager gözüküyor hocam. Farklı bir flash bellek ile deniyorum disk gözüküyor bazen ileri diyorum kurulurken hata alıyorum sonra yine gidiyor sürücüler.

Windows Boot Manager gözüküyor hocam. Farklı bir flash bellek ile deniyorum disk gözüküyor bazen ileri diyorum kurulurken hata alıyorum sonra yine gidiyor sürücüler.

Windows 11 23H2 ISO
Linkini verdiğim ISO ile deneyin. Rufus 4.5 sürümünü kullanın. Ventoy ile de yazdırabilirsin.

Windows 11 23H2 ISO
Linkini verdiğim ISO ile deneyin. Rufus 4.5 sürümünü kullanın. Ventoy ile de yazdırabilirsin.

Bunu kullandım zaten hocam olmuyor nedense farklı bir USB ile denedim yine olmuyor. 2. USB'ye Intel rmd sürücüsü yazdırdım sürücü yükle ekranından göz at seçeneğinden USB belleği seçiyorum sürücüyü de görmüyor. Yani şu video da işe yaramadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rufus 4.5 sürümünü kullanıp deneyin. Ventoy ile de yazdırabilirsiniz.

Rufus 4.5 sürümünü kullanıp deneyin. Ventoy ile de yazdırabilirsiniz.

Hocam sürücüyü yazdırdığım bilgisayar Windows 7 olduğundan Rufus 3.22 üstünü kullanamıyorum.

Ventoy ile yazdırmayı deneyin.

Tamam hocam deneyip dönüş sağlayacağım size teşekkür ederim erkenden baktığınız için.

Tamam hocam deneyip dönüş sağlayacağım size teşekkür ederim erkenden baktığınız için.

Hocam 2. USB ile Intel rmd sürücüsünü yükleyerek diskleri göstermeyi başardım. Diski biçimlendirdikten sonra sonraki seçeneğine bastım yükleme başladı. Windows dosyaları kopyalanıyor aşamasında mavi ekran verdi çöktü anında. Tekrar deneyeceğim şimdi ama kafayı sıyırmak üzereyim 2 hafta oldu bu sorunla uğraşalı.

Son düzenleme:

BIOS ayarlarını sıfırlayıp deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…