Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.790 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Sistem özellikleri: Ryzen 5 5500. RTX 3050. MSI B450 anakart. 8+8 16 GB RAM. 512 GB M.2 SSD. Arkadaşlar Windows ortamında USB'ye yazdırdığım Windows 11 ISO'sunu bilgisayarda boot edince format ekranında şu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2024
Sistem özellikleri: Ryzen 5 5500. RTX 3050. MSI B450 anakart. 8+8 16 GB RAM. 512 GB M.2 SSD. Arkadaşlar Windows ortamında USB'ye yazdırdığım Windows 11 ISO'sunu bilgisayarda boot edince format ekranında şu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?
Çözüm Rowaulf 17 Kasım 2024 Einstein dedi: Ne hatası? Genişletmek için tıkla... "Windows bilgisayarı yüklemenin sonraki aşamasında önyüklenecek şekilde hazırlayamadı" hatası Selam hocalarım, bilgisayara format atarken şöyle bir sorun aldım, bu sorunun çözümü nedir? YouTube'da çözümünü bulamadım. www.technopat.net Technopat fotoğraf yüklememe izin vermiyor o yüzden bu konuyu attım aynı hatayı alıyorum. şimdi gpt değil mbr kurulum yapmayı deneyeceğim. Einstein dedi: Ne hatası? Genişletmek için tıkla... MBR kurulum ile çözdüm hocam teşekkür ederim.
Einstein dedi: Ne hatası? Genişletmek için tıkla... "Windows bilgisayarı yüklemenin sonraki aşamasında önyüklenecek şekilde hazırlayamadı" hatası Selam hocalarım, bilgisayara format atarken şöyle bir sorun aldım, bu sorunun çözümü nedir? YouTube'da çözümünü bulamadım. www.technopat.net Technopat fotoğraf yüklememe izin vermiyor o yüzden bu konuyu attım aynı hatayı alıyorum. şimdi gpt değil mbr kurulum yapmayı deneyeceğim. Einstein dedi: Ne hatası? Genişletmek için tıkla... MBR kurulum ile çözdüm hocam teşekkür ederim.
KS KS Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.790 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #11 Einstein dedi: BIOS ayarlarını sıfırlayıp deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... biosu da sıfırladım hocam onu da denedim çaresiz kaldım şuan @333365 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS ayarlarını sıfırlayıp deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... biosu da sıfırladım hocam onu da denedim çaresiz kaldım şuan @333365
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #12 Rowaulf dedi: BIOS'u da sıfırladım hocam onu da denedim çaresiz kaldım şu an @333365 Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO'su kullanmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Rowaulf dedi: BIOS'u da sıfırladım hocam onu da denedim çaresiz kaldım şu an @333365 Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO'su kullanmayı denediniz mi?
KS KS Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.790 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #13 Einstein dedi: Windows 10 ISO'su kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... onu da denedim hocam şu hatayı alıyorum Einstein dedi: Windows 10 ISO'su kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Onu da denedim hocam şu an şu hatayı alıyorum. GPT değil MBR kurulum yapacağım artık. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows 10 ISO'su kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... onu da denedim hocam şu hatayı alıyorum Einstein dedi: Windows 10 ISO'su kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Onu da denedim hocam şu an şu hatayı alıyorum. GPT değil MBR kurulum yapacağım artık.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #14 Rowaulf dedi: Onu da denedim hocam şu hatayı alıyorum. Onu da denedim hocam şu an şu hatayı alıyorum. GPT değil MBR kurulum yapacağım artık. Genişletmek için tıkla... Ne hatası? Artı 0 Eksi
Rowaulf dedi: Onu da denedim hocam şu hatayı alıyorum. Onu da denedim hocam şu an şu hatayı alıyorum. GPT değil MBR kurulum yapacağım artık. Genişletmek için tıkla... Ne hatası?
KS KS Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.790 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #15 Einstein dedi: Ne hatası? Genişletmek için tıkla... "Windows bilgisayarı yüklemenin sonraki aşamasında önyüklenecek şekilde hazırlayamadı" hatası Selam hocalarım, bilgisayara format atarken şöyle bir sorun aldım, bu sorunun çözümü nedir? YouTube'da çözümünü bulamadım. www.technopat.net Technopat fotoğraf yüklememe izin vermiyor o yüzden bu konuyu attım aynı hatayı alıyorum. şimdi gpt değil mbr kurulum yapmayı deneyeceğim. Einstein dedi: Ne hatası? Genişletmek için tıkla... MBR kurulum ile çözdüm hocam teşekkür ederim. Son düzenleme: 17 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Einstein dedi: Ne hatası? Genişletmek için tıkla... "Windows bilgisayarı yüklemenin sonraki aşamasında önyüklenecek şekilde hazırlayamadı" hatası Selam hocalarım, bilgisayara format atarken şöyle bir sorun aldım, bu sorunun çözümü nedir? YouTube'da çözümünü bulamadım. www.technopat.net Technopat fotoğraf yüklememe izin vermiyor o yüzden bu konuyu attım aynı hatayı alıyorum. şimdi gpt değil mbr kurulum yapmayı deneyeceğim. Einstein dedi: Ne hatası? Genişletmek için tıkla... MBR kurulum ile çözdüm hocam teşekkür ederim.