L Limonn Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 RAM 16gb Ekran kartı Xfx rx6750xt Anakart MSI pro z690 a wifi ddr4 İşlemci i7-13700kf Normal şekilde format atıyordum ama F11 de USB gözükmüyor arayüzdede USB gözüküyor ama en başa alınca hiçbir şey değişmiyor. Ne yapmalıyım?
Normal şekilde format atıyordum ama F11 de USB gözükmüyor arayüzdede USB gözüküyor ama en başa alınca hiçbir şey değişmiyor. Ne yapmalıyım?
mcqueen1w3 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 175 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Limonn dedi: Normal şekilde format atıyordum ama F11 de USB gözükmüyor arayüzdede USB gözüküyor ama en başa alınca hiçbir şey değişmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Usb yi ventoy la GPT olarak formatlayın En son Windows 11 İsosunu indirip Usb nin içine atın Ventoy sayesinde usbnizi herşey için kullanabiliyorsunuz kısıtlama olmuyor kişisel dosyalarınızıda koyabilirsiniz. Gene olmadıysa biostan Legacy Usb Support u açın
Limonn dedi: Normal şekilde format atıyordum ama F11 de USB gözükmüyor arayüzdede USB gözüküyor ama en başa alınca hiçbir şey değişmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Usb yi ventoy la GPT olarak formatlayın En son Windows 11 İsosunu indirip Usb nin içine atın Ventoy sayesinde usbnizi herşey için kullanabiliyorsunuz kısıtlama olmuyor kişisel dosyalarınızıda koyabilirsiniz. Gene olmadıysa biostan Legacy Usb Support u açın
L Limonn Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #3 ventoy güvenilir mi?