C Chavez09 Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 500 gb Ekran kartı Rtx 3050 ti İşlemci İ5 12. Nesil Windows 11 sıfırlama yaparken, “sorun gider”e tıkladığımda direkt “gelişmiş seçenekler”e atıyor. “bilgisayarı sıfırla” bölümü çıkmıyor. Winre ile de girdim fakat yine açılmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2025
Windows 11 sıfırlama yaparken, “sorun gider”e tıkladığımda direkt “gelişmiş seçenekler”e atıyor. “bilgisayarı sıfırla” bölümü çıkmıyor. Winre ile de girdim fakat yine açılmadı.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 7 Temmuz 2025 #2 Kurulum medyası ile sıfırlama yapmayı deneyin efendim. Varolan sıfırlama için gerekli olan dosya bozulmuş olabilir sisteminiz içindeki.
Kurulum medyası ile sıfırlama yapmayı deneyin efendim. Varolan sıfırlama için gerekli olan dosya bozulmuş olabilir sisteminiz içindeki.
C Chavez09 Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Kurulum medyası ile sıfırlama yapmayı deneyin efendim. Varolan sıfırlama için gerekli olan dosya bozulmuş olabilir sisteminiz içindeki. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
Sakuya Izayoi dedi: Kurulum medyası ile sıfırlama yapmayı deneyin efendim. Varolan sıfırlama için gerekli olan dosya bozulmuş olabilir sisteminiz içindeki. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 7 Temmuz 2025 #4 Chavez09 dedi: Deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Sonuçları da paylaşırsanız sevinirim.
C Chavez09 Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Kurulum medyası ile sıfırlama yapmayı deneyin efendim. Varolan sıfırlama için gerekli olan dosya bozulmuş olabilir sisteminiz içindeki. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sıfırlama bulamadım anlatır mısınız nasıl yapılacağını
Sakuya Izayoi dedi: Kurulum medyası ile sıfırlama yapmayı deneyin efendim. Varolan sıfırlama için gerekli olan dosya bozulmuş olabilir sisteminiz içindeki. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sıfırlama bulamadım anlatır mısınız nasıl yapılacağını
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 7 Temmuz 2025 #6 Chavez09 dedi: Öyle bir sıfırlama bulamadım anlatır mısınız nasıl yapılacağını. Genişletmek için tıkla... Windows kurulumundan dosyaları koruyarak yeniden kurulum yapabilirsiniz efendim?
Chavez09 dedi: Öyle bir sıfırlama bulamadım anlatır mısınız nasıl yapılacağını. Genişletmek için tıkla... Windows kurulumundan dosyaları koruyarak yeniden kurulum yapabilirsiniz efendim?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.880 Makaleler 60 Çözümler 832 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #7 Chavez09 dedi: Öyle bir sıfırlama bulamadım anlatır mısınız nasıl yapılacağını Genişletmek için tıkla... Sıfırlama devri kapanalı çok oldu ve önermiyorum. Temiz kurulum yapın. Recovery bölümün zarar görmüş yüksek ihtimal ek olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Chavez09 dedi: Öyle bir sıfırlama bulamadım anlatır mısınız nasıl yapılacağını Genişletmek için tıkla... Sıfırlama devri kapanalı çok oldu ve önermiyorum. Temiz kurulum yapın. Recovery bölümün zarar görmüş yüksek ihtimal ek olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et