Çözüldü Windows 11 format başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HypeRisReal

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, PC'ye format atmak istiyorum. Microsoft'un kendi sitesinden Windows 11 Media Creation Tool ile ISO dosyası oluşturdum. Ve Rufus ile UEFI GPT olarak yazdırdım.
Daha sonra formata başlıyorum izinleri kabul ediyorum SSD'yi biçimlendirip sildim ilerlediğim zaman ilk olarak Windows 11 yükleniyor yüzdesi dolduktan sonra ikinci resimde ki hatayı veriyor evet deyip ilerlediğim zaman geri bu ekrana atıyor hayır a basıp ilerlediğim zaman en başa atıyor yine diskleri tekrar biçimlendirip seçiyorum yüzde gene doluyor ne sonra geri hataya veriyor döngüye girdim nasıl düzeltirim?
1. resim:

IMG_20251205_151816.jpg

2. resim:

IMG_20251205_151625.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, PC'ye format atmak istiyorum. Microsoft'un kendi sitesinden Windows 11 Media Creation Tool ile ISO dosyası oluşturdum. Ve Rufus ile UEFI GPT olarak yazdırdım.
Daha sonra formata başlıyorum izinleri kabul ediyorum SSD'yi biçimlendirip sildim ilerlediğim zaman ilk olarak Windows 11 yükleniyor yüzdesi dolduktan sonra ikinci resimde ki hatayı veriyor evet deyip ilerlediğim zaman geri bu ekrana atıyor hayır a basıp ilerlediğim zaman en başa atıyor yine diskleri tekrar biçimlendirip seçiyorum yüzde gene doluyor ne sonra geri hataya veriyor döngüye girdim nasıl düzeltirim?
1. resim:

Eki Görüntüle 2616456

2. resim:

Eki Görüntüle 2616457

Hata ekranı açıkken USB'yi çıkarıp evet deyip kuruluma devam edin.
1. resim:

Eki Görüntüle 2616456

2. resim:

Eki Görüntüle 2616457

Hata ekranı açıkken USB'yi çıkarıp evet deyip kuruluma devam edin.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı