Windows 11 format esnasında en başa dönüyor

Daha fazla  
Dün USB’ye son sürüm Windows 11 indirdim ve format attım. Bilgisayar gayet güzel açıldı ama farklı bir şey denemek için tekrar format atmak istedim. Format yüklemesini başlattım %100 oldu ve bilgisayarı yeniden başlat butonu geldi ve bastım. Kuruluma devam etmesi gerektiği yerde tekrar en başa dönüp Windows 11’u yükle butonu geldi. Yani en başa döndü, yaptığı işlemi tekrar yapmak istedi. Birkaç kere denedim ama sorun çözülmedi, sebebi ne olabilir?

Anlattıklarınız esnasında format usbsi bilgisayarına takılı mıydı? BIOS menüden boot sıralamasında ilk sıraya usbyi aldınız muhtemelen ben de yaşamıştım aynı durumu.

Dün USB'ye son sürüm Windows 11 indirdim ve format attım. Bilgisayar gayet güzel açıldı ama farklı bir şey denemek için tekrar format atmak istedim. Format yüklemesini başlattım %100 oldu ve bilgisayarı yeniden başlat butonu geldi ve bastım. Kuruluma devam etmesi gerektiği yerde tekrar en başa dönüp Windows 11'u yükle butonu geldi. Yani en başa döndü, yaptığı işlemi tekrar yapmak istedi. Birkaç kere denedim ama sorun çözülmedi, sebebi ne olabilir?

Eğer boot tuşu ile format atmıyorsan ki başa döndüğüne göre BIOS ile atıyorsun. Yeniden başlatma aşamasında flaşı çekmen gerekiyor. Böyle şeylerle uğraşmamak için PC başlarken boot tuşu ile boot menüye girip flaşı seçersen format bittiğinde Windows açılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı