Windows 11 format nasıl atılır?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Rufus üzerinden mi yapmalıyım? Bir de önemli olan püf noktaları söylerseniz sevinirim.

İso dosyasını indirip USB yazıp Bios üzerinden HDD 1. Sırayı alıp setuptan başlatabilir, sonrada kurulum yapabilirsin.

Arkadaşlar Rufus üzerinden mi yapmalıyım? Bir de önemli olan püf noktaları söylerseniz sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada anlatıyor bakabilirsin.

Hazırda Windows kurulu cihazın varsa çok basitçe yapabilirsin, Microsoft format için bir araç yayınladı, linkide burada: Download Windows 11
"Windows 11 yükleme medyası oluşturma" kısmından [ Hemen indir ] yazana tıklayarak indirebilir, ileri ileri tuşlarına basarak hızlıca Windows 11'i yazdırabilirsiniz.

Teknoloji ilerledi, normal kullanıcılar için Rufus ile vs. uğraşmaya gerek yok artık.

Dosya Ekleri

• 1719751657315.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 40
Hocam benim BIOS farklı. 1.sıraya alınmıyor.

Hocam BIOS'la uğraşmayın, windows ekranında CTRL alt delete tuşlarına basın ve alt köşedeki tuştan Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın ve kurtarma ekranı gelene kadar bekleyin, kurtarma ekranında cihazın hangi depolama birimi ile başlatabileceğini seçebiliyorsunuz.

Hocam bunu indirince USB olmadan devam diyeceğim sonda format başlayacak doğru mu?

Hocam bunu indirince USB olmadan devam diyeceğim sonda format başlayacak doğru mu?

Windows 11'i yazdırabilirsiniz, kurma işlemi değil yazdırma işlemi benim bahsettiğim. Zaten elinizde Windows 11 yazılmış bir USB bellek varsa sorun değil devam edin.

Windows 11'i yazdırabilirsiniz, kurma işlemi değil yazdırma işlemi benim bahsettiğim. Zaten elinizde Windows 11 yazılmış bir USB bellek varsa sorun değil devam edin.
Hocam Rufus 4.15 indirip iso dosyasını yazdırıcam. Sonra bilgisayarı kapatıp F12 basıp USB seçip enter diyeceğim. Doğru mu? Çünkü USB birinci sıraya alamıyorum.

Hocam bu iṣlemi USB birinci sıraya almayıp yapsam sorun olur mu?

Burda USB yazdırınca direk başlıyor mu?

USB'ye Windows kuruyosun. Sonra Windows kurma aracı ile boot etmek için BIOS'tan USB ile boot ediyorsun. Ne yaptığın fark etmez amacın USB'den boot etmek. Sonra kuruyosun. Diski biçimlendiriyorsun. Devamı kurulum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…