Windows 11 format nasıl atılır?

USB'ye Windows kuruyosun. Sonra Windows kurma aracı ile boot etmek için BIOS'tan USB ile boot ediyorsun. Ne yaptığın fark etmez amacın USB'den boot etmek. Sonra kuruyosun. Diski biçimlendiriyorsun. Devamı kurulum.
Disk biçimlendirince bütün diskleri silecegim

Size kalmış. İstersenizde tüm diskleri silin. Yeni deyip başka disk oluşturun. Daha sağlıklı olur.
Hocam format konusunda pek iyi değilim. Yeni disk oluşturup diğerlerini silmeli miyim? Ben hepsini biçimlendirecem sonra bütün hepsini 1 disk de buluşturucam. Dogru mu? Yeni disk dediğiniz yeri anlamadım.

Hocam format konusunda pek iyi değilim. Yeni disk oluşturup diğerlerini silmeli miyim? Ben hepsini biçimlendireceğim sonra bütün hepsini 1 disk de buluşturucam. Dogru mu? Yeni disk dediğiniz yeri anlamadım.

Hepsini bir diske toplayacak iseniz tüm diskleri silin biçimlendirmeyin. Sonra disk kalmayınca alttan yeni tuşuna basın. Sizden alanını isteyecek. Bşirşey yazmadan ileriyi tuşlayacaksınız kendisi tek bir disk oluşturacak. Büyüklüğü diskiniz ne kadar ise o kadar olacak.

Hocam ben bir keresinde 2 defa üst üste format attım. Sildiğim diskler hep geri geliyor. Galiba biçimlendirme yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…