Windows 11 format nasıl atılır?

Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
1 tb
Ekran kartı
gtx 1050
İşlemci
i5 9300h
Selamlar, bilgisayarımın düşük performans vermesi nedeniyle format atmaya karar verdim. Bilgisayarımda orijinal Windows 11 Single Language lisansı var. Format atınca kendiliğinden yüklenir mi yoksa ekstra bir şey yapmalı mıyım bilmiyorum. Hem format hem de lisans konusunda bilen birileri yardım ederse sevinirim.

Eğer hesabınıza kayıtlı ise formattan sonra o Microsoft hesabına girerseniz tekrar lisans kodu girmeye gerek kalmıyor.

Eğer hesabınıza kayıtlı ise formattan sonra o Microsoft hesabına girerseniz tekrar lisans kodu girmeye gerek kalmıyor.

Teşekkürler hocam peki format için önerdiğiniz bir yol veya video var mı çünkü herkes farklı yoldan format atmış.(USB ile olursa daha iyi olur.)

Windows kurulu aldıysanız büyük ihtimalle lisans gitmez. Giderse de 100 küsür liraya alırsınız lisans anahtarını.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…