Windows 11 format nasıl atılır?

Düzelir.
Mavi ekran vermesi formatla düzelmez donanimsal hata olur genelde bilgisayarcıya verin baksın.
Elektrik kesintisiyle donanımsal bir sıkıntı olsa zaten sistem boot olmaz.

Düzelir.

Elektrik kesintisiyle donanımsal bir sıkıntı olsa zaten sistem boot olmaz.

Dostum benim laptop normalde çalışıyor ama ne kadar format atsam da mavi ekran gitmedi en son tamirciye verdim adam halen hatayı bulamadı.

Dostum benim laptop normalde çalışıyor ama ne kadar format atsam da mavi ekran gitmedi en son tamirciye verdim adam halen hatayı bulamadı.
Hocam o farklı,bu arkadaşın aldığı hata farklı. Arkadaş sistem geri yükleme yaparken elektrik gitmiş ve artık BSOD yiyormuş. Bu donanımsal değil, yazılımsal bir sorun.
Sizin probleminiz ise direkt donanımsal. Muhtemelen RAM ya da laptopta kullandığınız harddisk ile ilgilidir. Bilgisayarcınıza söyleyin önce ramleri memtest vb ile test etsin. Eğer bir problem yoksa direkt hdd yi değiştirsin problem çözülür.

Mavi ekran sadece donanımsal değildir dosya bozukluğunda da olur.

Mavi ekran sadece donanımsal değildir dosya bozukluğunda da olur.

Sıfırdan format atıyorum her dosya sıfırdan yükleniyor mavi ekran durduk yere vermez ya Windows dosyalari bozuktur ya da donanımsal formattan sonra mavi ekran yine yedim donanımsal çıktı.

Sıfırdan format atıyorum her dosya sıfırdan yükleniyor mavi ekran durduk yere vermez ya Windows dosyalari bozuktur ya da donanımsal formattan sonra mavi ekran yine yedim donanımsal çıktı.
Dosyalar bozuk olursa ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…