blackkarga Picopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 92 Yer Ankara 31 Aralık 2022 #1 Selam arkadaşlar, Windows formatı sırasında Windows'u hangi diske yüklememi seçeceğim ekranda CMD ile diskpart açıp SSD'mi sıfırlayıp GPT olarak yeniden oluşturmam gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?
Selam arkadaşlar, Windows formatı sırasında Windows'u hangi diske yüklememi seçeceğim ekranda CMD ile diskpart açıp SSD'mi sıfırlayıp GPT olarak yeniden oluşturmam gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?
zentavision Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 525 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #2 Aşağıdaki komutları CMD' ye giriniz. İş görecektir. Diskpart List disk Sel Disk X ( Bu X senin SSD ) Clean Convert gpt Exit Exit
Aşağıdaki komutları CMD' ye giriniz. İş görecektir. Diskpart List disk Sel Disk X ( Bu X senin SSD ) Clean Convert gpt Exit Exit
blackkarga Picopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 92 Yer Ankara 31 Aralık 2022 #3 zentavision dedi: Aşağıdaki komutları CMD' ye giriniz. İş görecektir. Diskpart List disk Sel Disk X ( Bu X senin SSD ) Clean Convert gpt Exit Exit Genişletmek için tıkla... hocam teşekkürler bu arada cmdyi nasıl açabilirim kısayolu nedir?
zentavision dedi: Aşağıdaki komutları CMD' ye giriniz. İş görecektir. Diskpart List disk Sel Disk X ( Bu X senin SSD ) Clean Convert gpt Exit Exit Genişletmek için tıkla... hocam teşekkürler bu arada cmdyi nasıl açabilirim kısayolu nedir?
zentavision Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 525 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #4 blackkarga dedi: hocam teşekkürler bu arada cmdyi nasıl açabilirim kısayolu nedir? Genişletmek için tıkla... Shift + F10 tuşları hocam.
blackkarga dedi: hocam teşekkürler bu arada cmdyi nasıl açabilirim kısayolu nedir? Genişletmek için tıkla... Shift + F10 tuşları hocam.
blackkarga Picopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 92 Yer Ankara 31 Aralık 2022 #5 zentavision dedi: Shift + F10 tuşları hocam. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam format sırasında cmd nasıl açılır diye türkçe ve ingilizce şeklinde her türlü aratsam bile şu cevabı bulamadım. harbi sağolun.
zentavision dedi: Shift + F10 tuşları hocam. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam format sırasında cmd nasıl açılır diye türkçe ve ingilizce şeklinde her türlü aratsam bile şu cevabı bulamadım. harbi sağolun.
zentavision Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 525 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #6 blackkarga dedi: teşekkürler hocam format sırasında cmd nasıl açılır diye türkçe ve ingilizce şeklinde her türlü aratsam bile şu cevabı bulamadım. harbi sağolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi forumlar.
blackkarga dedi: teşekkürler hocam format sırasında cmd nasıl açılır diye türkçe ve ingilizce şeklinde her türlü aratsam bile şu cevabı bulamadım. harbi sağolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi forumlar.