A ali14 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #11 Hououin Kyouma dedi: Yine de engel değil kurmak için. Genişletmek için tıkla... Bunları kullanarak İşlemci ve BIOS türünü de "bypass" edebilirsiniz demek istemiş.
Hououin Kyouma dedi: Yine de engel değil kurmak için. Genişletmek için tıkla... Bunları kullanarak İşlemci ve BIOS türünü de "bypass" edebilirsiniz demek istemiş.
M E T A Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 117 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #12 MuhammedA dedi: Bypassrocessorcheck ve bypassbıoscheck de var. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz değerlerin ismini BypassProcessorCheck ve BypassBIOSCheck değerleri bu şekilde mi yazılmalı?
MuhammedA dedi: Bypassrocessorcheck ve bypassbıoscheck de var. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz değerlerin ismini BypassProcessorCheck ve BypassBIOSCheck değerleri bu şekilde mi yazılmalı?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #13 M E T A dedi: Hocam bahsettiğiniz değerlerin ismini BypassProcessorCheck ve BypassBIOSCheck değerleri bu şekilde mi yazılmalı? Genişletmek için tıkla... Evet.
M E T A dedi: Hocam bahsettiğiniz değerlerin ismini BypassProcessorCheck ve BypassBIOSCheck değerleri bu şekilde mi yazılmalı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.270 Çözümler 86 24 Eylül 2021 #14 ali14 dedi: Bunları kullanarak işlemci ve BIOS türünü de "bypass" edebilirsiniz demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum ki önemi yok.
ali14 dedi: Bunları kullanarak işlemci ve BIOS türünü de "bypass" edebilirsiniz demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum ki önemi yok.
M E T A Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 117 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #15 MuhammedA dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocalarım, @MuhammedA @Hououin Kyouma
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.534 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2021 #16 O organına sağlık
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.270 Çözümler 86 24 Eylül 2021 #17 milas1923 dedi: O organına sağlık Genişletmek için tıkla... Yazmayı beceremedin. Copy paste yap bence.
milas1923 dedi: O organına sağlık Genişletmek için tıkla... Yazmayı beceremedin. Copy paste yap bence.
A ali14 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #18 Hououin Kyouma dedi: Bende diyorum ki önemi yok. Genişletmek için tıkla... Mesela benim işlemcim uyumlu değil fakat diğerleri uyumlu ya da başka birinin hepsi uyumsuz demek ki önemi var.
Hououin Kyouma dedi: Bende diyorum ki önemi yok. Genişletmek için tıkla... Mesela benim işlemcim uyumlu değil fakat diğerleri uyumlu ya da başka birinin hepsi uyumsuz demek ki önemi var.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.270 Çözümler 86 24 Eylül 2021 #19 ali14 dedi: Mesela benim işlemcim uyumlu değil fakat diğerleri uyumlu ya da başka birinin hepsi uyumsuz demek ki önemi var. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl kurdum o zaman? Zaten gene önemi yok. Sonraki aşamalarında Windows gene anlayacak ve güvenlik güncellemeleri alamayacaksın bile.
ali14 dedi: Mesela benim işlemcim uyumlu değil fakat diğerleri uyumlu ya da başka birinin hepsi uyumsuz demek ki önemi var. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl kurdum o zaman? Zaten gene önemi yok. Sonraki aşamalarında Windows gene anlayacak ve güvenlik güncellemeleri alamayacaksın bile.
A ali14 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #20 Hououin Kyouma dedi: Ben nasıl kurdum o zaman? Zaten gene önemi yok. Sonraki aşamalarında Windows gene anlayacak ve güvenlik güncellemeleri alamayacaksın bile. Genişletmek için tıkla... İşlemcin ve BIOS'un destekliyorsa kurmuşsundur.
Hououin Kyouma dedi: Ben nasıl kurdum o zaman? Zaten gene önemi yok. Sonraki aşamalarında Windows gene anlayacak ve güvenlik güncellemeleri alamayacaksın bile. Genişletmek için tıkla... İşlemcin ve BIOS'un destekliyorsa kurmuşsundur.