Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.418 Çözümler 139 Dün 21:47 #11 hawli kubragA dedi: Üstelik Windows 11 desteklemiyor bu satacağım bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Gereksinimleri de kaldırabildiği için yine de kurabilirsiniz hocam.
hawli kubragA dedi: Üstelik Windows 11 desteklemiyor bu satacağım bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Gereksinimleri de kaldırabildiği için yine de kurabilirsiniz hocam.
hawli kubragA Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:53 #12 Lusadris dedi: Gereksinimleri de kaldırabildiği için yine de kurabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben risk almak yerine Windows 10 yükleyeceğim. Zaten verdiğimde kendisi Windows 11 kuracakmış sordum. Bypass yoluyla falan.
Lusadris dedi: Gereksinimleri de kaldırabildiği için yine de kurabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben risk almak yerine Windows 10 yükleyeceğim. Zaten verdiğimde kendisi Windows 11 kuracakmış sordum. Bypass yoluyla falan.
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 797 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri Dün 23:39 #13 hawli kubragA dedi: Elimdeki bilgisayarıma alıcı çıktı. Bakımını falan her şeyini halihazırda yaptım sadece formatı kaldı. İsteğim şu: Microsoft hesabı yerine normal yerel hesap açarak Windows 11 kurmayı istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Rufus'a böyle bir ayar gelmişti. USB'ye yazdırma ekranında soruyor. TPM2.0 ve Secure Boot gereksinimini de kaldırabilirsin Rufus'la.
hawli kubragA dedi: Elimdeki bilgisayarıma alıcı çıktı. Bakımını falan her şeyini halihazırda yaptım sadece formatı kaldı. İsteğim şu: Microsoft hesabı yerine normal yerel hesap açarak Windows 11 kurmayı istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Rufus'a böyle bir ayar gelmişti. USB'ye yazdırma ekranında soruyor. TPM2.0 ve Secure Boot gereksinimini de kaldırabilirsin Rufus'la.