E Erener123tr Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 9 1 Ekim 2023 #11 Dediğiniz gibi o 10 saniye başlar başlamaz çektim bu seferde böyle Burakydn dedi: Anlattıklarınıza göre kurulum bittikten sonra yeniden başlatma yapılırken USB'yi çıkarttığınızda sorununuzun çözülmesi gerekiyor. En kötü kurulum sırasında video çekin bir şey yapın, onu inceleyelim. İyi fikir, denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Cidden yardım edin sıkıldım bu durumdan ricamdır Dosya Ekleri image.jpg 83 KB · Görüntüleme: 68 Son düzenleme: 1 Ekim 2023
Dediğiniz gibi o 10 saniye başlar başlamaz çektim bu seferde böyle Burakydn dedi: Anlattıklarınıza göre kurulum bittikten sonra yeniden başlatma yapılırken USB'yi çıkarttığınızda sorununuzun çözülmesi gerekiyor. En kötü kurulum sırasında video çekin bir şey yapın, onu inceleyelim. İyi fikir, denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Cidden yardım edin sıkıldım bu durumdan ricamdır
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.434 Makaleler 1 Çözümler 22 1 Ekim 2023 #12 Erener123tr dedi: Dediğiniz gibi o 10 saniye başlar başlamaz çektim bu seferde böyle Cidden yardım edin sıkıldım bu durumdan ricamdır Genişletmek için tıkla... İlk attığınız görseldeki CSM Support'u Disabled yapın. USB takılı değilken tekrar açın.
Erener123tr dedi: Dediğiniz gibi o 10 saniye başlar başlamaz çektim bu seferde böyle Cidden yardım edin sıkıldım bu durumdan ricamdır Genişletmek için tıkla... İlk attığınız görseldeki CSM Support'u Disabled yapın. USB takılı değilken tekrar açın.
E Erener123tr Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 9 1 Ekim 2023 #13 Burakydn dedi: İlk attığınız görseldeki CSM Support'u Disabled yapın. USB takılı değilken tekrar açın. Genişletmek için tıkla... Yaptım açmayı denedim bıosa attı m2 ssd nereye gitti onu bilmiyorum Biosun tarihi farklı olursa bu sıkıntı yaparmı peki şuan biosun tarihi 05/07/22 @Erener123tr @Burakydn Dosya Ekleri image.jpg 108,9 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleme: 1 Ekim 2023
Burakydn dedi: İlk attığınız görseldeki CSM Support'u Disabled yapın. USB takılı değilken tekrar açın. Genişletmek için tıkla... Yaptım açmayı denedim bıosa attı m2 ssd nereye gitti onu bilmiyorum Biosun tarihi farklı olursa bu sıkıntı yaparmı peki şuan biosun tarihi 05/07/22 @Erener123tr @Burakydn
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.434 Makaleler 1 Çözümler 22 1 Ekim 2023 #14 Erener123tr dedi: Yaptım açmayı denedim bıosa attı m2 ssd nereye gitti onu bilmiyorum Biosun tarihi farklı olursa bu sıkıntı yaparmı peki şuan biosun tarihi 05/07/22 @Erener123tr @Burakydn Genişletmek için tıkla... BIOS'u mu güncellesen acaba. Yanlış yapılan bir şey yok çünkü belli ki BIOS ayarlarında bir eksik var.
Erener123tr dedi: Yaptım açmayı denedim bıosa attı m2 ssd nereye gitti onu bilmiyorum Biosun tarihi farklı olursa bu sıkıntı yaparmı peki şuan biosun tarihi 05/07/22 @Erener123tr @Burakydn Genişletmek için tıkla... BIOS'u mu güncellesen acaba. Yanlış yapılan bir şey yok çünkü belli ki BIOS ayarlarında bir eksik var.
Bilgim yok Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #15 Burakydn dedi: USB'yi çıkardın mı? BOOT önceliği USB'de olduğu zaman her açılışta kurulum ekranını görürsün. Genişletmek için tıkla... merhaba ben usb yi çıkarınca freedos pc nin kurulumunu durduruyor ne yapmam lazım
Burakydn dedi: USB'yi çıkardın mı? BOOT önceliği USB'de olduğu zaman her açılışta kurulum ekranını görürsün. Genişletmek için tıkla... merhaba ben usb yi çıkarınca freedos pc nin kurulumunu durduruyor ne yapmam lazım
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #16 Bilgim yok dedi: merhaba ben usb yi çıkarınca freedos pc nin kurulumunu durduruyor ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Kurmak kurduktan sonra bilgisayar otomatik olarak yeniden başlayacak o sırada çıkar.
Bilgim yok dedi: merhaba ben usb yi çıkarınca freedos pc nin kurulumunu durduruyor ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Kurmak kurduktan sonra bilgisayar otomatik olarak yeniden başlayacak o sırada çıkar.
Bilgim yok Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #17 as_not_found dedi: Kurmak kurduktan sonra bilgisayar otomatik olarak yeniden başlayacak o sırada çıkar. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim hallettim çok sağ ol
as_not_found dedi: Kurmak kurduktan sonra bilgisayar otomatik olarak yeniden başlayacak o sırada çıkar. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim hallettim çok sağ ol