Windows 11 formatı atamamak

MervanYalcin37

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bilgisayarıma hiçbir şekilde format atamıyorum. Kurtarma / Sıfırlama / Bu bilgisayarı sıfırla alanından format atmayı denediğimde bir sorun oldu diyor ve format atamıyorum. Windows'un sitesinden ISO dosyasını indirip USB belleğe Rufus ile yazıyorum o şekilde format atmayı deniyorum yine olmuyor.
Tahminimce internette satılan ucuz Windows keylerinden satın alıp ürün anahtarı girmiştim. Güncelleme almayı ve format atmayı sistemi kapattığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı USB ile açıp kurmaya başlayınca ne sorun yaşıyorsunuz?

BIOS'tan USB'yi gösterip deneyin.

Bilgisayarı USB ile açıp kurmaya başlayınca ne sorun yaşıyorsunuz?
Açıkçası 3 4 ay önce denediğimde olmamıştı ne hatası alıyorum bilmiyorum, fakat şu an iso dosyasını indiriyorum. Tekrar deneyeceğim her şeye rağmen.
BIOS'tan USB'yi gösterip deneyin.
Az önce de dediğim gibi daha önce denemiştim ama tekrar deneyeceğim onu da.

Tekrar deneyin, olmazsa USB'nin içine Rufus ile yazdırılan dosyaların fotoğrafını atar mısınız?

Windows 11'i indirin Burada ki ISO dosyasını indirdim
Şu anda ISO'yu indiriyorsun sanırım, BIOS'tan USB belleği ilk boot sırasına al, olmazsa Hem buranın görüntüsünü hem de disk yönetiminden Win11 yazdırılmış olan flash belleğin ekran görüntüsünü atar mısın? Bende de Win11 kurulu bir flash bellek var ve görüntüsü bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-06 165330.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Yukarıda gördüğün görsellerden turunculu olan bilgisayarı sıfırla yaptığımda karşıma çıkan hata. Altta ki ise senin istediğin görsel hocam.

bu da iso dosyasını normal çalıştırdığımda aldığım hata

Son düzenleme:
ISO dosyasını normal çalıştırmak derken? Nereden çalıştırıyorsun hocam biraz daha bilgi versen? Kusura bakma yeni görüyorum.
Hocam, ISO dosyasını rufusla USB'ye yazdıktan sonra bilgisayar açılışını USB 'ye verdim ileri ileri vve format atabildim. Teşekkür ederim yine de format atınca uygulamaları yükledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…