Windows 11 formatı nasıl atılır?

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım son zamanlarda çok yavaşlamaya başladı ve bende format atmaya karar verdim, fakat nasıl format atacağımı bilmiyorum.
Bir de sistemim sizce bu işletim sistemi için yeterli mi yoksa Windows 10'a mı dönmeliyim?
RTX 2060.
R5 3500.
240 GB SSD.
1 TB HDD.

Windows 10 dönersen PC daha hızlı çalışabilir.
Sistemi 10 senelik eski bir sistem değil. 3 sene öncesinin iyi sistemlerinden. Hiç sıkıntı çıkarmaz. Belki hafif yavaşlama olur ama hissedilmez bile.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım son zamanlarda çok yavaşlamaya başladı ve bende format atmaya karar verdim, fakat nasıl format atacağımı bilmiyorum.
Bir de sistemim sizce bu işletim sistemi için yeterli mi yoksa Windows 10'a mı dönmeliyim?
RTX 2060.
R5 3500.
240 GB SSD.
1 TB HDD.
2060S ve 3500X ile kullanıyorum gayet iyi akıyor. Geçmekte sakınca görmüyorum.

RTX 2060.
R5 3500.
240 GB SSD.
1 TB HDD.

Sistem yeterli. Format işlemi basit. Videoya bakarak yapabilirsiniz. Yapamazsanız yardımcı olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı