Windows 11 formatı sonrası ses gelmiyor

Anıl Utku

Decapat
Yer
Burdur
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo İntel Core i5 4 Gb Ram DDR3 1 TB HDD
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Bugün bilgisayarımı satmadan önce temizlemek amacıyla format attım. Formattan önce hiçbir sıkıntı yoktu ses ile alakalı ama formattan sonra sesler gitti. Ne kulaklık takayım ne de laptopun kendi hoparlörünü seçeyim hiçbir şekilde ses gelmiyor. YouTube'dan araştırıp birkaç ses sürücüsü yükledim Realtek vs fakat düzelmedi. Ne yapmalıyım?

Dell Marka Laptop kullanıyorum.

Hangi Windows sürümü? Kurulum sırasında bir problem olmuş olabilir. Emin olmamakla beraber tekrar format atmak çözebilir. USB'yi yeniden oluşturabilirsiniz. En basitinden bir sorun da olabilir. Mesela format sonrası güncellemeleri yüklediniz mi?

Hocam Windows 11 24H2 Yükledim. Format Sonrası Tüm güncellemeleri de Windows Update ile yaptım.

Hocam Windows 11 24H2 Yükledim. Format Sonrası Tüm güncellemeleri de Windows Update ile yaptım.
Kurulum Sırasında da herhangi bir hata ile karşılaşmadım

Selamlar. Bugün bilgisayarımı satmadan önce temizlemek amacıyla format attım. Formattan önce hiçbir sıkıntı yoktu ses ile alakalı ama formattan sonra sesler gitti. Ne kulaklık takayım ne de laptopun kendi hoparlörünü seçeyim hiçbir şekilde ses gelmiyor. YouTube'dan araştırıp birkaç ses sürücüsü yükledim Realtek vs fakat düzelmedi. Ne yapmalıyım?

Dell Marka Laptop kullanıyorum.

Aygıt yonetisinden baktın mı?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 16
Ses sürücülerini kurmayı denediniz mi?

Evet Sonuç değişmedi

Aygıt yonetisinden baktın mı?
Baktım Bilinmeyen Aygıt yoktu yinede Ses ile alakalı olanları güncelledim ama düzelmedi

Dellin kendi sitesinden ses sürücüsü yükledim az önce şimdi çıkış cihazı bulunamadı hatası alıyorum

Sizce Tekrardan Format atıp Windows 10 kurmalı mıyım?

Son düzenleme:
Evet sonuç değişmedi

Baktım Bilinmeyen Aygıt yoktu yine de Ses ile alakalı olanları güncelledim ama düzelmedi

Dell'in kendi sitesinden ses sürücüsü yükledim az önce şimdi çıkış cihazı bulunamadı hatası alıyorum

Sizce Tekrardan Format atıp Windows 10 kurmalı mıyım?

11 ile driver uyum soru var gibi duruyor.
Yegen ASUS TUF almıstı ona da 10 driver bulamamıstım.
Yarım yamalak kullanıyor1.5 yıldır. Okulda programlar 10 destekledigi için mecbur 10.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı