Windows 11 formattan sonra hiçbir oyun açılmıyor

Bayramk03

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500 gb m2
Ekran kartı
Asus rx5500xt 8gb oc
Anakart
A520mk v2
İşlemci
Ryzen 5 3500x
Windows 11 kuruluydu bilgisayarım yavaşladığı için formatladım. Windows 11 temiz kurulum yaptım fakat Valorant açılmıyor CS:GO2 BF1 sistem yüke girdiğinde mavi ekran alıyorum. Daha önceden yoktu yeniden formatladım farklı ISO Windows 11 ile fakat yine çözülmedi. W10 kursam düzelir mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeleri yaptınız mı ? İsteğe bağlı güncellemeler kısmındaki seçenekleri de yükleyin.

Güncellemeleri yaptınız mı ? İsteğe bağlı güncellemeler kısmındaki seçenekleri de yükleyin.
Bütün herşeyim güncel anakart driver lerine kadar günceledim yine aynı hata cs de sürekli mavi ekran ekran kartını sters testine soktuğumda da mavi ekran alıyorum

Bütün her şeyim güncel anakart driverlerine kadar günceledim yine aynı hata CS de sürekli mavi ekran ekran kartını sters testine soktuğumda da mavi ekran alıyorum.

Hata kodu nedir?

Güç sorunu gibi gözüküyor hocam.

Kasa içi ve dışı tüm bağlantıları gözden geçirin. Formattan önce BİOS ayarlarıyla oynadınız mı ?

Hocam tahmin ediyorum olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…