Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #1 Format attım ve Windows etkinleştirilmedi diyor. Ne yapmam lazım?
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.132 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #2 Lisans microsoft hesabınıza tanımlı mıydı? Nereden çekiyor
Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #3 bvtushka dedi: Lisans Microsoft hesabınıza tanımlı mıydı? Nereden çekiyor. Genişletmek için tıkla... Formatdan önce kullandığım hesabın aynısına girdim. Dosya Ekleri Screenshot 2025-07-16 143428.png 25,5 KB · Görüntüleme: 36
bvtushka dedi: Lisans Microsoft hesabınıza tanımlı mıydı? Nereden çekiyor. Genişletmek için tıkla... Formatdan önce kullandığım hesabın aynısına girdim.
ProPc19 Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 420 Çözümler 6 16 Temmuz 2025 #4 Ada Birinci dedi: Format attım ve Windows etkinleştirilmedi diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Etkinleştirme kodunuzu girmelisiniz. Etkinleştirme kodunuz çalışmaz ise kodu temin ettiğiniz yer ile iletişime geçmelisiniz.
Ada Birinci dedi: Format attım ve Windows etkinleştirilmedi diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Etkinleştirme kodunuzu girmelisiniz. Etkinleştirme kodunuz çalışmaz ise kodu temin ettiğiniz yer ile iletişime geçmelisiniz.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.132 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #5 Ada Birinci dedi: Formatdan önce kullandığım hesabın aynısına girdim. Genişletmek için tıkla... Bende de oldu 15 dakika sonra tanımlandı lisans eğer microsoftunuza bağlı değilse gelmez diye biliyorum.
Ada Birinci dedi: Formatdan önce kullandığım hesabın aynısına girdim. Genişletmek için tıkla... Bende de oldu 15 dakika sonra tanımlandı lisans eğer microsoftunuza bağlı değilse gelmez diye biliyorum.
Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #6 bvtushka dedi: Bende de oldu 15 dakika sonra tanımlandı lisans eğer microsoftunuza bağlı değilse gelmez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bir key aldım ve onu da denedim oda etkinleştirilenemedi diyor hata kodu ise 0xc004c060.
bvtushka dedi: Bende de oldu 15 dakika sonra tanımlandı lisans eğer microsoftunuza bağlı değilse gelmez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bir key aldım ve onu da denedim oda etkinleştirilenemedi diyor hata kodu ise 0xc004c060.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.132 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #7 Ada Birinci dedi: Yeni bir key aldım ve onu da denedim oda etkinleştirilenemedi diyor hata kodu ise 0xc004c060. Genişletmek için tıkla... Aldığınız sitenin canlı desteği var mı? Bir arkadaş konusunda siteye bağlanıp halletmiş. Key tarafında bir sorun sanırım.
Ada Birinci dedi: Yeni bir key aldım ve onu da denedim oda etkinleştirilenemedi diyor hata kodu ise 0xc004c060. Genişletmek için tıkla... Aldığınız sitenin canlı desteği var mı? Bir arkadaş konusunda siteye bağlanıp halletmiş. Key tarafında bir sorun sanırım.
ProPc19 Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 420 Çözümler 6 16 Temmuz 2025 #8 Ada Birinci dedi: Yeni bir key aldım ve onu da denedim oda etkinleştirilenemedi diyor hata kodu ise 0xc004c060. Genişletmek için tıkla... Key giriş denemelerinden sonra yeniden başlatarak kontrol edin. Bazen yeniden başlatılınca kendiliğinden aktif bir şekilde açılabiliyor.
Ada Birinci dedi: Yeni bir key aldım ve onu da denedim oda etkinleştirilenemedi diyor hata kodu ise 0xc004c060. Genişletmek için tıkla... Key giriş denemelerinden sonra yeniden başlatarak kontrol edin. Bazen yeniden başlatılınca kendiliğinden aktif bir şekilde açılabiliyor.
Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #9 bvtushka dedi: Aldığınız sitenin canlı desteği var mı? Bir arkadaş konusunda siteye bağlanıp halletmiş. Key tarafında bir sorun sanırım. Genişletmek için tıkla... Sorunu satıcıdan yeni bir key isteyerek çözdüm. Ada Birinci dedi: Sorunu satıcıdan yeni bir key isteyerek çözdüm. Genişletmek için tıkla... Yardım etmeye çalışan Herkes'e teşekkür ederim.
bvtushka dedi: Aldığınız sitenin canlı desteği var mı? Bir arkadaş konusunda siteye bağlanıp halletmiş. Key tarafında bir sorun sanırım. Genişletmek için tıkla... Sorunu satıcıdan yeni bir key isteyerek çözdüm. Ada Birinci dedi: Sorunu satıcıdan yeni bir key isteyerek çözdüm. Genişletmek için tıkla... Yardım etmeye çalışan Herkes'e teşekkür ederim.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #10 Ada Birinci dedi: Yeni bir key aldım ve onu da denedim oda etkinleştirilenemedi diyor hata kodu ise 0xc004c060. Genişletmek için tıkla... Hata koduna gore key blacklist, etkinleştirilemez. ProPc19 dedi: Key giriş denemelerinden sonra yeniden başlatarak kontrol edin. Bazen yeniden başlatılınca kendiliğinden aktif bir şekilde açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hata kodu sonu: 03/60 key blacklist. 08/20 key aktif, etkinleştirilir. Ada Birinci dedi: Format attım ve Windows etkinleştirilmedi diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... CMD yonetici: slmgr.vbs -dli Enter. Gelen ekrandan bak etkinleştirme ve key turune. MAK vs ise ileride yine sorun yasarsın. Retail/oem ise; Formatta key girmesen ve yerel hesap kurulum yapsanda oto etkinleştirir. Son düzenleme: 16 Temmuz 2025
Ada Birinci dedi: Yeni bir key aldım ve onu da denedim oda etkinleştirilenemedi diyor hata kodu ise 0xc004c060. Genişletmek için tıkla... Hata koduna gore key blacklist, etkinleştirilemez. ProPc19 dedi: Key giriş denemelerinden sonra yeniden başlatarak kontrol edin. Bazen yeniden başlatılınca kendiliğinden aktif bir şekilde açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hata kodu sonu: 03/60 key blacklist. 08/20 key aktif, etkinleştirilir. Ada Birinci dedi: Format attım ve Windows etkinleştirilmedi diyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... CMD yonetici: slmgr.vbs -dli Enter. Gelen ekrandan bak etkinleştirme ve key turune. MAK vs ise ileride yine sorun yasarsın. Retail/oem ise; Formatta key girmesen ve yerel hesap kurulum yapsanda oto etkinleştirir.