Windows 11 FPS düşürmesi

Ertan27

Femtopat
Öncelikle merhaba arkadaşlarım sorum şu Windows 11'e Insider programı ile beta sürümüne geçiş yaptım ama şöyle bir sorunla karşılaştım ki Valorant'da aşırı kasma ve FPS düşüşleri yaşamaktayım. Windows 10'da iken böyle bir sorun yaşamıyordum yardımcı olursanız sevinirim. PC'im bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlarım sorum şu Windows 11'e Insider programı ile beta sürümüne geçiş yaptım ama şöyle bir sorunla karşılaştım ki Valorant'da aşırı kasma ve FPS düşüşleri yaşamaktayım. Windows 10'da iken böyle bir sorun yaşamıyordum yardımcı olursanız sevinirim. PC'im bu.
Hocam tavsiyem 10'a dönmeniz zira 11 henüz tam bitmemiş bir Windows sürümü ve bu tarz durumlar bazı bilgisayarlarda oluşabiliyor.

Öncelikle merhaba arkadaşlarım sorum şu Windows 11'e Insider programı ile beta sürümüne geçiş yaptım ama şöyle bir sorunla karşılaştım ki Valorant'ta aşırı kasma ve FPS düşüşleri yaşamaktayım. Windows 10'da iken böyle bir sorun yaşamıyordum yardımcı olursanız sevinirim. PC'm bu.

Bende de CS:GO'da 30 FPS arttı. Şansa göre her halde :D. Windows 10'a geri dönün, bazılarına sıkıntı olabiliyor.

Windows 11'e geçiş süreci diğer geçişlerde de olduğu gibi yavaş yavaş olacaktır. Driver ve optimizasyon sorunları olur diye ben yüklemedim. Daha zamanı var.

Microsoft'un tamamen destekleyen sistem gereksinimlerine uygun bir bilgisayardayım. Monster Abra A7 12.1. GTX 1650 ve i5-10300H kullanıyorum. Ayrıca 250GB+500GB SSD bulunmakta. Tamamen sorunsuz kullanıyorum, Battlefield 1, 4 ve 5 serilerinde yaklaşık 40 FPS artışı yaşadım. Yani PC'niz tamamen destekliyorsa, geçin derim. Tabi sorunları olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı