Windows 11 FPS düşürür mü?

Merhaba, Windows 11'e geçmek istiyorum. Fakat oyunlarda FPS kaybı yaşayanlar gördüm ve size danışmak istedim. Bu sistemle Windows 11'e geçsem oyunlarda FPS kaybı olur mu?
Ben de 5 fps falan düşmüştü aslında. Roblox oynuyordum.

Windows 10'da bulamadığım stabilite ve hızı şahsen ben Windows 11'de buldum. FPS konusunda; sürücülerin güncel tutulması, Windows da oyun modunun aktifleştirilmesi yardımcı olur.

Bir kişi fps yükseltiyor diyor diğeri fps'i düşürüyor diyor. Nedir bu ChatGPT falan mı?

Donanımlar fark eder her zaman. Mesela bende Intel i7-12700H var. Bütün yeni sürücülere erişebiliyorum. O yüzden sistemim acayip hızlı. Lakin babama kurduğum Windows 11 de 7.nesil i5 işlemci var. En yakın sürücü yanlışım yoksa 2020'den. Bu sebepten dolayı o benim kadar güzel bir deneyim yaşayamasa da hala mükemmel bir deneyim yaşadığını teyit ediyor bana. İkimizde de 16 GB RAM var ama bende gen4 SSD var onda SATA SSD var. Onun bilgisayarının yavaş kalma etkenlerinden biri bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…