Windows 11 FPS düşürür mü?

ARDA 42

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
1TB
Ekran kartı
4060 Tİ
İşlemci
İ512400F
Valorant oynuyorum bazen de Dying Light, Forest vb. hikayeli oyunlar oynuyorum sizce Windows 11'e geçersem FPS'imde bir düşüş olur mu? Windows Update'den geçmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update pek tavsiye edilmiyor genelde. Elinde bir adet en az 8 GB'lık bir flash bellek varsa eğer Rufus ile Microsoft'un sitesinden indirdiğin son sürüm ISO dosyasını yazdırıp sıfır kurulum yaparsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca herhangi bir FPS kaybı yok ben kullanıyorum aylardır aşağı yukarı aynı sisteme sahibiz

Valorant oynuyorum bazen de Dying Light, Forest vb. hikayeli oyunlar oynuyorum sizce Windows 11'e geçersem FPS'imde bir düşüş olur mu? Windows Update'den geçmeyi düşünüyorum.

Ben de Update'den geçmeyi düşünüyorum mecbur bu yılın sonunda geccez ben hala bekliyorum sabredip bence bekliyelim son gün geçeriz

Ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum 2-3 gün önce temiz kurulum yapmıştım direkt update ile Win 11'e geçmek mantıklı mı?

dosyalarımın kaybolmasını istemediğiim için updateden yapmayı düşünüyorum

Sistemin yeterli, geç bence ben çıktığından beri kullanıyorum. Ama USB ile geç daha iyi.
updateden dosyaların silinmediğini duymuştum o yüzden update ile geçmeyi düşünüyordum

Geç gitsin sevmezsen geri dönersin zaten.

dosyalarımın kaybolmasını istemediğiim için updateden yapmayı düşünüyorum
Ben de aynı şekilde C diskimde baya bir oyun var D'ye de taşıyamam alan yok update ile geçmeyi düşünüyorum ama bazıları Win 10 artık dosyaları kalıyor dediler onları temizlemenin bir yolu var mı?

Windows 11'in ayarlarındaki temizleme yerinden temizleniyor olması lazım onların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…