Hocam güncelledim şuanda herhangi bir problem yok gözle görülür. Şuanda oyuna girip test etme fırsatım vesaire yok. Arayüzünü biliyordum zaten Windows 11'in. Siz de güncelleme yapın test edin bakalım 10 gün süre veriyormuş sanırım beğenmezseniz geri dönersiniz Windows 10'a. C diskimde Windows.old klasörü 31,2 GB alan kaplamakta şuanda. Bu boyut her bilgisayarda aynı olmaz sanırım. Eğer Windows'un kurulu olduğu yerde boş alanınız varsa dediğim gibi yükseltme yapın deneyin.
Hocam güncelledim şu anda herhangi bir problem yok gözle görülür. Şu anda oyuna girip test etme fırsatım vesaire yok. Arayüzünü biliyordum zaten Windows 11'in. Siz de güncelleme yapın test edin bakalım 10 gün süre veriyormuş sanırım beğenmezseniz geri dönersiniz Windows 10'a. C diskimde Windows.old klasörü 31,2 GB alan kaplamakta şu anda. Bu boyut her bilgisayarda aynı olmaz sanırım. Eğer Windows'un kurulu olduğu yerde boş alanınız varsa dediğim gibi yükseltme yapın deneyin.
Hocam güncelledim şuanda herhangi bir problem yok gözle görülür. Şuanda oyuna girip test etme fırsatım vesaire yok. Arayüzünü biliyordum zaten Windows 11'in. Siz de güncelleme yapın test edin bakalım 10 gün süre veriyormuş sanırım beğenmezseniz geri dönersiniz Windows 10'a. C diskimde Windows.old klasörü 31,2 GB alan kaplamakta şuanda. Bu boyut her bilgisayarda aynı olmaz sanırım. Eğer Windows'un kurulu olduğu yerde boş alanınız varsa dediğim gibi yükseltme yapın deneyin.
Valorant oynuyorum bazen de Dying Light, Forest vb. hikayeli oyunlar oynuyorum sizce Windows 11'e geçersem FPS'imde bir düşüş olur mu? Windows Update'den geçmeyi düşünüyorum.