B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 6 Haziran 2022 #1 Sistemimde SSD olmasına rağmen geç kapanıyor fakat Update'den baktığımda güncelleme oluyor. Genelde bu zaman yapıyor sorun genel mi? SSD sağlığım iyi.
Sistemimde SSD olmasına rağmen geç kapanıyor fakat Update'den baktığımda güncelleme oluyor. Genelde bu zaman yapıyor sorun genel mi? SSD sağlığım iyi.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.786 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #2 Geç kapanmadan kastınız ne? Bir de SSD markanızı belirtir misiniz?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 6 Haziran 2022 #3 BMKJURB dedi: Sistemimde SSD olmasına rağmen geç kapanıyor fakat Update'den baktığımda güncelleme oluyor. Genelde bu zaman yapıyor sorun genel mi? SSD sağlığım iyi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Bende SSD kullanıyorum, 10 yıllık bir Laptopa Windows 11 kurdum, hiç de öyle bir sorun yaşamadım.
BMKJURB dedi: Sistemimde SSD olmasına rağmen geç kapanıyor fakat Update'den baktığımda güncelleme oluyor. Genelde bu zaman yapıyor sorun genel mi? SSD sağlığım iyi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Bende SSD kullanıyorum, 10 yıllık bir Laptopa Windows 11 kurdum, hiç de öyle bir sorun yaşamadım.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 7 Haziran 2022 #4 saul g00dman dedi: Geç kapanmadan kastınız ne? Bir de SSD markanızı belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece Update yaptığı zaman oluyor.
saul g00dman dedi: Geç kapanmadan kastınız ne? Bir de SSD markanızı belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece Update yaptığı zaman oluyor.
kursatozden Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 162 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bankacı 7 Haziran 2022 #5 BMKJURB dedi: Sadece Update yaptığı zaman oluyor. Genişletmek için tıkla... Update'in tamamlanması gerektiğinden geç kapanıyor olabilir mi?
BMKJURB dedi: Sadece Update yaptığı zaman oluyor. Genişletmek için tıkla... Update'in tamamlanması gerektiğinden geç kapanıyor olabilir mi?