Windows 11 geçilirse FPS değerlerinde bir artış olur mu?

İmam Ink

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1 kullanıyorum Minecraft oynarken 20-30 FPS arası Windows 11 geçersem en azından 50 FPS üstü oynatır mı tabii tam sürüm çıkınca geçmeyi düşünüyorum.
Ve ve ve dosyalarım silinmeden Windows 11 geçebilir miyim? Hem de buradan Windows 8.1 ve 11 arasında geçiş yapabilir miyim?

Sistemin nedir?

İşlemcin nedir? Belki desteklemiyor bile. Bir de 2-3 FPS fark olacak o kadar değil. Minecraft'ı 30 FPS oynatan bilgisayar Windows 11 de uçar herhalde (!).

Kardeşim 100 FPS artar sen ne diyorsun(!) FPS falan artmaz. Artarsa 2-3 FPS fark eder. Bunun sorulması hep insanlara yanlış bilgi veren insanlar yüzünden. İnsanlar FPS artacak diye sızıntı Windows 11 yüklüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 ile FPS değerinin yükseleceğini düşünmüyorum. Tek çare yeni bir bilgisayar fakat Türkiye şartlarında da bu çok zor.

İşlemci i5 520m 2.40 GHz(Apu işlemci)
Ekran Kartı Intel HD
Ram 4gb
120gb ssd
Tip Laptop
Kardeşim 100 FPS artar sen ne diyorsun(!) FPS falan artmaz. Artarsa 2-3 FPS fark eder. Bunun sorulması hep insanlara yanlış bilgi veren insanlar yüzünden. İnsanlar FPS artacak diye sızıntı Windows 11 yüklüyor.
Benim arkadaş geçti onda baya artmıştıda bi soruyum dedim oda Windows 7 ya da xp kullanıyordu

İşlemci i5 520m 2.40 GHz(Apu işlemci)
Ekran Kartı Intel HD
Ram 4gb
120gb ssd
Tip Laptop

Benim arkadaş geçti onda baya artmıştıda bi soruyum dedim oda Windows 7 ya da xp kullanıyordu
İmkansız, sizi trollüyordur. Maximum 5 fps artar, o kadar artacağını sanmıyorum ve 8.1'de 30 fps alıyorsan 11'de daha düşük alırsın gibime geliyor çünkü daha yeni bir işletim sistemi, çok fazla eksiği var ve 8.1 kadar stabil değil.

YouTube'da Windows 11 oyun incelemeleri var. Gördüğüm kadarıyla gerçekten bir artış söz konusu ama bu %7 civarında. Öyle %80-90 artış olacak olsa orayı yıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…